Lan daha gelincik tavşan avladığı video izledim. O zaman gelinciğe içimden saydırdım. Lan o tatlı hayvanı nasıl da acımasızca öldürdü. Bi de sıska tipsiz... GICIK kaptım.
Lan daha gelincik tavşan avladığı video izledim. O zaman gelinciğe içimden saydırdım. Lan o tatlı hayvanı nasıl da acımasızca öldürdü. Bi de sıska tipsiz... GICIK kaptım.
Ne? Ne? Ne?kanını emip bırakıyor
Taş döşedim onun yüzünden kulübenin altınaNe? Ne? Ne?
Sadece kanını emmek için mi? Ne bu vampir mi? Nasıl bir beslenme lan bu? Etini yese neyse. Lan eğer benim tavşanım olsaydı o tavşana dokunacak gelincik ölüm fermanını imzalardı.
Onu unuttum cidden ekleyeyim hemneTavşan alacaksanız en büyük sorun tuvalet sorunu arkadaşlar. Bir gün içinde tüm kafesi dolduracak dışkı üretirler ve bunları toplamanız gerekir elinizle.
Birde evinizde açıkta fazla kablo bırakmamanız gerekiyor. Kemirirler. Aynı şekilde tahta kapılar, vs varsa tavşanı oradan uzak tutun çünkü tahtayı kemiriyorlar.
Onlar niye yerin altını mı kazıyor? Ne cins hayvanlar lan bunlar? Gelinciklerden nefret ediyorum.Taş döşedim onun yüzünden kulübenin altına
Ben de.B-ben buna düştüm
Alıntıyı görüntüle