Thlen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 89
- İsim
- Emre Karaca
Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm sizebçok önemli bir konu hakkında başvuracağım benim için hayati bir mesele.Ben 1 senedir çalışıyordum para biriktirdim kendi geleceğim için yurt dışında eğitim için.Geçenler de bir site keşfettim onedropshop.com ismi bu siteye kayıt oldum mağaza açtım kimlik resmi vs istediler.Mağazanın mantığı şu şekilde sistemden sipariş düşüyor ve sen sipariş fiyatını ödüyorsun %20 kâr oranı sana geliyor.Ve her sipariş gelen bölgenin lojistik süreleri farklı.İlk başlarda 1000 TL ye yakın kâr oranı yaptım toplam 5 gün boyunca devam ettim.Ve en sonunda yeni siparişleri dondurdum komisyonları bekliyorum yaklaşık 7-8 siparişten komisyon alacağım lojistik günleri bir kaç gün içerisinde doluyor.Sizce bu paralar bana gelecek mi psikolojim çok bozuldu burada geleceğim söz konusu dolandırılma düşüncesi asla çıkmıyor aklımdan lütfen yardım edin.Yurt dışına gideceğim için dil pratik uygulamasında tanıdığım birisi söyledi bu siteyi.Şimdiye kadar 4 kere para çekme işlemi yaptım.Bu parayı alamazsam 1 senem mahvolacak danışmanlık şirketine ödemede yapmam gerekiyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım sitenin linki:https://onedropshop.net/