🔥İndirim TC Helicon GoXLR Yayıncı Mikrofonu 2250₺🔥

anladım çok teşekkür ediyorum sağolun
ŞİMDİ solo yu sipariş ettim dual i edecektim stok yoktu :( bakalım mikrofonu için maşştan sonra :)
Hayırlı olsun, maono pd100 kullanıyorum şuanda dinamik mikrofon memnunum amazonda indirimde 1600tl almıştım gecen ay, bunu sayesinde arızalı ürünü tespit ettim, zorda kalmadıkça iade etmeyi sevmiyorum gecen hepsiburada 1899a vardı yine aynı fiyatlara düşebilir hocam profesyonel değilim bu işlerde ama işimi görüyor, belki konu sahibinin attığı model daha iyidir belki aynı değerlerdedir. Odamda ses yalıtımı olmadığı için kondenser mikrofon tercih etmedim

Hayırlı olsun, maono pd100 kullanıyorum şuanda dinamik mikrofon memnunum amazonda indirimde 1600tl almıştım gecen ay, bunu sayesinde arızalı ürünü tespit ettim, zorda kalmadıkça iade etmeyi sevmiyorum gecen hepsiburada 1899a vardı yine aynı fiyatlara düşebilir hocam profesyonel değilim bu işlerde ama işimi görüyor, belki konu sahibinin attığı model daha iyidir belki aynı değerlerdedir. Odamda ses yalıtımı olmadığı için kondenser mikrofon tercih etmedim
anladım sağolun

beni yanlış anlamayın ama bilmediğğmden soruyorum neden usb den çalışan mikrofonlar değilde bu tarz ürünler kullanılıyor bi açıklarsanız sevinirim mesela
Temelde XLR arayüzünün esnekliği ve mikrofonun bağlandığı ses kartı/mikserin sunduğu özelliklerden dolayı diyebiliriz. Müzikle uğraşan insanlar için; kullanılan ses programları, genel anlamda ses kartlarında sesler daha iyi işlendiği için daha iyi çalışıyor; DAW yazılımları üzerinden seslerde oynamalar yapılıyor ve ihtiyaca göre giriş-çıkış birimlerine enstrüman bağlanabiliyor/ses diğer kaynaklara aktarılabiliyor.
Dijital mikserler de daha çok yayıncılara yaramakla beraber, çok sayıda ses kanalına ihtiyaç duyanlar ve ses üzerinde geniş çaplı kontrol sağlamak isteyenler için fayda sağlıyor.
Genel özet bu şekilde. Bu artılara ihtiyaç duymayanlar için; mevcut bütçede hangi arayüzde daha iyi ses kalitesi elde ediliyorsa o setup'ı öneriyoruz.

Şu videoya göz atarsanız açıklayıcı olur.

Mixeri kullanıyorum hocam aldık artık mikrofondan sıkıntı yaşadım onuda amazondan almıştım iadede sorun olmadı 1 tane daha aldım mixeri hocam eyv, 5 taksit vade farklı mantıklı geldi zararı böldüm yedekte dursun bozulursa pahalıdan almak zorunda kalırız teşekkür ediyorum
Rica ederim. Mantıklı tercih olmuş, al-sata bile gider. Bu fiyata daha iyisini geçtim, yakınından geçmek bile mümkün değil. Gecenin bir yarısında stoğu tükenmiş zaten :D Hayırlı olsun tekrardan.

Son düzenleme:
Temelde XLR arayüzünün esnekliği ve mikrofonun bağlandığı ses kartı/mikserin sunduğu özelliklerden dolayı diyebiliriz. Müzikle uğraşan insanlar için; kullandıkları programlar, genel anlamda ses kartlarında ses daha iyi işlendiği için daha iyi çalışıyor, DAW yazılımları üzerinden seslerde oynamalar yapılıyor ve ihtiyaca göre giriş-çıkış birimlerine enstrüman bağlanabiliyor/ses diğer kaynaklara aktarılabiliyor.
Dijital mikserler de daha çok yayıncılara yaramakla beraber, çok sayıda ses kanalına ihtiyaç duyanlar ve ses üzerinde geniş çaplı kontrol sağlamak isteyenler için fayda sağlıyor.
Genel özet bu şekilde. Bu artılara ihtiyaç duymayanlar için, mevcut bütçede hangi arayüzde daha iyi ses kalitesi elde ediliyorsa o setup'ı öneriyoruz.

Rica ederim. Mantıklı tercih olmuş, al-sata bile gider. Bu fiyata daha iyisini geçtim, yakınından geçmesi bile mümkün değil. Gecenin bir yarısında stoğu tükenmiş zaten :D Hayırlı olsun tekrardan.
Sağol hocam, birde gezerken bunu gördüm bakın hocam iyi bir şey ise burada bir konu açarsınız ihtiyaci olan alır vade farksiz 2 taksit var bonus,maximum axess ve world karta, sesle ilgili bilginiz var görünüyor. Kutu hasarlı demiş iade olabilir ben az baktım usb ürün 3 ayrı kapsül varmış 4 farklı ses modu

Temelde XLR arayüzünün esnekliği ve mikrofonun bağlandığı ses kartı/mikserin sunduğu özelliklerden dolayı diyebiliriz. Müzikle uğraşan insanlar için; kullanılan ses programları, genel anlamda ses kartlarında sesler daha iyi işlendiği için daha iyi çalışıyor; DAW yazılımları üzerinden seslerde oynamalar yapılıyor ve ihtiyaca göre giriş-çıkış birimlerine enstrüman bağlanabiliyor/ses diğer kaynaklara aktarılabiliyor.
Genel özet bu şekilde. Bu artılara ihtiyaç duymayanlar için; mevcut bütçede hangi arayüzde daha iyi ses kalitesi elde ediliyorsa o setup'ı öneriyoruz.

Rica ederim. Mantıklı tercih olmuş, al-sata bile gider. Bu fiyata daha iyisini geçtim, yakınından geçmek bile mümkün değil. Gecenin bir yarısında stoğu tükenmiş zaten :D Hayırlı olsun tekrardan.
Sağol çok yardımcı oldun mixer i önerdiğini aldım Mikrofon içinde ayın yedisinden sonra rahatsız ederim😂😂

Eski tip analog mikserler dışında, dijital/yayın mikserleri bazında f/p modeller neredeyse yok gibi. Buna rağmen M-Game serisi şu anki fiyatına göre çok çok iyi:

Daha uyguna da Solo modeli mevcut:

Dijital mikser olarak bu bütçede rakipsizler.
Bunlar niye ucuz bu kadar indirime bak yüzde 500

Bunlar niye ucuz bu kadar indirime bak yüzde 500
harbi dual versiyonunun yd fiyatına baktım 150 euro yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski tip analog mikserler dışında, dijital/yayın mikserleri bazında f/p modeller neredeyse yok gibi. Buna rağmen M-Game serisi şu anki fiyatına göre çok çok iyi:

Daha uyguna da Solo modeli mevcut:

Dijital mikser olarak bu bütçede rakipsizler.
fifine am8 için alınır mı içinden xlr kablosu çıkıyor mu ve dual ile solo arasında tek fark bağlantı sayısı ile rgb mi

harbi dual versiyonunun yd fiyatına baktım 150 euro yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fifine am8 için alınır mı içinden xlr kablosu çıkıyor mu ve dual ile solo arasında tek fark bağlantı sayısı ile rgb mi
Xlr kablosu çıkmıyor, çıkan anfi görmedim ben çoklu bağlantı seçeneği olduğu icin hep müşteri tarafına bırakıyorlar. Bazı mic içerisinden xlr kablosu çıkıyor, ses sistemlerinde olabiliyor onun harici hep kendin alıyorsun

Mixerin stok bitmiş ya. Bilen biri var ise solo ile dual modeli arasında RGB dışındaki farklar nelerdir ?

Son düzenleme:
Mixerin solo modelini önerir misiniz? ?

Mixerin solo modelini önerir misiniz? ?
arada ki farklar bu
1762015609375.webp

Geri