Miromey 80+ Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 288 15 Eylül 2021 #1 Bilgisayarımı satıyorum. Alıcı mining performansını görmek için teamviewerden bağlanmak istiyor. Teamviewer üzerinden neler yapabilir bana zarar verebilir mi adamı tanımıyorum güvenmeli miyim sizce ?
Bilgisayarımı satıyorum. Alıcı mining performansını görmek için teamviewerden bağlanmak istiyor. Teamviewer üzerinden neler yapabilir bana zarar verebilir mi adamı tanımıyorum güvenmeli miyim sizce ?
Doğukan[Neixtro] 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 513 Dahası Reaksiyon skoru 374 İsim Doğukan Muçe 15 Eylül 2021 #2 Bilgisayarını kontrol ediyor o uygulama ile.
Miromey 80+ Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 288 15 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Doğukan[Nei]Muçe yazmış: Bilgisayarını kontrol ediyor o uygulama ile. Devamı için tıklayın... gminer üzerinden kazım performansına bakıcak izin vereyim mi
Doğukan[Nei]Muçe yazmış: Bilgisayarını kontrol ediyor o uygulama ile. Devamı için tıklayın... gminer üzerinden kazım performansına bakıcak izin vereyim mi
Doğukan[Neixtro] 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 513 Dahası Reaksiyon skoru 374 İsim Doğukan Muçe 15 Eylül 2021 #4 Tek bildiğim o uygulama ile bilgisayarını kontrol ettiği. Diğer konuları pek bilmiyorum. İnternet sitesi falan varsa yorumlarına bak güvenilir mi diye.
Tek bildiğim o uygulama ile bilgisayarını kontrol ettiği. Diğer konuları pek bilmiyorum. İnternet sitesi falan varsa yorumlarına bak güvenilir mi diye.
''Wolfred!ghT 80+ Bronze Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 1,808 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,420 Konum Yalnız başına bir yerde. İsim ''Wolfred!ghT 15 Eylül 2021 #5 Bildiğim kadarıyla güvenilir.
Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,770 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 21,602 İsim Hakan İlgilendiği Kategoriler Mining, Trading, Kripto, Crack 15 Eylül 2021 #6 Miromey yazmış: gminer üzerinden kazım performansına bakıcak izin vereyim mi Devamı için tıklayın... Kazım performansı o esnada düşer hocam ama.
Miromey yazmış: gminer üzerinden kazım performansına bakıcak izin vereyim mi Devamı için tıklayın... Kazım performansı o esnada düşer hocam ama.