🔥İndirim Tebilon & Unlost & Trendyol Aralık ayı Hazır Sistemler 🔥

Alınabilir olarak gördüğünüz var mı beni pek cezbetmedi, 5600 rtx3060 kullanıyom hala

Rampage güç kaynaklı kasalar, Frisby hava soğutmalar, Dünya sampiyonu vaclost abim yapmış gene yapacağını, half layf nambır 1
onu da iyi dedin. gigabyte ve msi kullanmıış adamlar. ona göre fiyatına bakmak lazım.
gamegarajınki biostar falandı

Rampage güç kaynaklı kasalar, Frisby hava soğutmalar, Dünya sampiyonu vaclost abim yapmış gene yapacağını, half layf nambır 1
Rampage güç kaynağı kullanıyorum şubatta 3. senesi dolacak 6 aydır da OCli kullanıyorum şu anlık tık yok valla

Bu mu ucuz birader bu adam yıllardır en ucuz sistem diyerek küçük velet takipçilerini kandırmaktan bıkmadı. Adamın takım elbiseyle sunduğu sistemlerden daha kaliteli ve ucuzunu Abdullah Hacıgül normal indirim olarak yaptırır zaten.

zamlardan önce sistem toparlamışlar tebilon ile. köprüden önce son çıkış olabilir. başka bi loopta konuşuyorduk sıcak fırsatlara taşıdım konuyu. ihtiyacı olan bi baksın derim.

Edit: Parçalar MSI ve Gigabyte genellikle. Ona göre fiyatını değerlendirmek faydalı olabilir.

Parçalar çok kötü berbat
ÇÇÇÇÇÇÇÖÖÖÖÖÖÖPPPPPPPP

zamlardan önce sistem toparlamışlar tebilon ile. köprüden önce son çıkış olabilir. başka bi loopta konuşuyorduk sıcak fırsatlara taşıdım konuyu. ihtiyacı olan bi baksın derim.

Edit: Parçalar MSI ve Gigabyte genellikle. Ona göre fiyatını değerlendirmek faydalı olabilir.

Ya birader bunlar da vade farkını direkt üstüne ekliyip 9 ay vadesiz taksit diyor bi akıllı siz misiniz zaten aynı olaya denk geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,720
Üyeler
185,935
Son üye
canxpz
Geri