bunun denenmişle alakası yok ki ? adamlar sana denenmiş gönderse bile sen farketmişsin yine de açmışsın üstüne kutuya zarar vermişsin yani satıcıyla alakası yok yaşadığın sorununTamam bundan sonra oradan al. Denenmiş ürünlerinle güzel bir hayat yaşa.
Kardeşim satıcı haksız değil hatalı. Sen haksızsın. Sen kargoyu teslim almadan kontrol edeceksin ve kutu sorunluysa almayacaksın. Kargoyu alıyorsan sorun tamamen senin.Evet denenmiş ve bozuk ürün yolladığı için çok haklı bir satıcı.
Kargoyu alırken her türlü kontrol etme hakkın var. İç kozmetiğinde sorun olsa bile iade edebilirsin. Hatta onu geçtim. Kuyuyu ıslatmasaydın madem. Yine iade etme şansın vardı.Kutunun iç kozmetiği sorunlu.
Kardeşim asıl sen anlamıyorsun. Biz sana diyoruz ki kargoyu alırken kontrol edecektin. Sıfır ürün değilse iade edecektin. Sadece sana açılmış ürün geldi diye herkese de öyle gelecek diye bi şey yok.Kutunun iç kozmetiği sorunlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbi kafayı yemişsiniz ben iade edemediğim için değil bu satıcının bana sıfır ürün yollamadığı için isyan ediyorum. Bu konuyu görüp bu hataya düşmekten kurtulabilir birçok kişi ama anlamak zor geliyor. Benim başıma gelenleri yaşamamalarını istiyorum.
Ben de diyorum ki sana açılmış ürün geldi diye herkese öyle gelecek diye bi kural yok diyorum. Sen yaşadığın durumla o kadar sinirlenmişsin ki hala anlamak istemiyorsun.Ben sizin gibi garip insanlar için konuda iade edemeyeceğimi kendim belirttim neyin kafasındasın anlamıyorum. Bana açılmış ürün geldiği için bu satıcıyı tercih etmemeliler başkası da aynı şeyi yaşayabilir onun yerine başka satıcıdan almaları daha mantıklı.
bilinçli bir internetten alışveriş yapan insanın kargo geldiğinde inceleyeceğini ve videosunu çekeceğini düşünüyorumBen sizin gibi garip insanlar için konuda iade edemeyeceğimi kendim belirttim neyin kafasındasın anlamıyorum. Bana açılmış ürün geldiği için bu satıcıyı tercih etmemeliler başkası da aynı şeyi yaşayabilir onun yerine başka satıcıdan almaları daha mantıklı.