Kardeşim sende video çekip açsaydın.Dikkatli olsaydında kutu içeriklerine zarar vermeseydin.Kendi hatalarınızı satıcıya yüklemeyin.Bu saçma yerden Gamepower Fujin aldım. Kutuyu ilk aldığımda önceden açılmış olduğunu da fark ettim. Herhalde çalışıyordur sorun olmaz dedim. Kutu içeriği ıslandı ve çöpe atmak zorunda kaldım. Kulaklığı denediğimde ses kalitesi çok kötüydü. Ben Fujin'in bu kadar kötü olduğunu zannetmiyorum. Mikrofonu 20 TL'lik yıllarca kullandığım mikrofondan farksızdı. Sol kulağımı aşırı fazla ağrtıyordu. Kutu içeriği yüzünden iademi kabul etmediler. Ancak kutusunun çoğu kulaklığı açabilmek için olan yerinde yırtıklar vardı yani açılmıştı daha önce. Satıcının önce ürünü denediğini zannetmiyorum. Size de söyleyeyim denenmiş ürün görürseniz direk geri yollayın yapabilirseniz. Şuan o kadar paramın boşa gittiğini görüyorum.
Teknolojik aletlerin paketini açarken hep videolu açıyorum. Sıkıntı olunca da cevap net.Bu saçma yerden Gamepower Fujin aldım. Kutuyu ilk aldığımda önceden açılmış olduğunu da fark ettim. Herhalde çalışıyordur sorun olmaz dedim. Kutu içeriği ıslandı ve çöpe atmak zorunda kaldım. Kulaklığı denediğimde ses kalitesi çok kötüydü. Ben Fujin'in bu kadar kötü olduğunu zannetmiyorum. Mikrofonu 20 TL'lik yıllarca kullandığım mikrofondan farksızdı. Sol kulağımı aşırı fazla ağrtıyordu. Kutu içeriği yüzünden iademi kabul etmediler. Ancak kutusunun çoğu kulaklığı açabilmek için olan yerinde yırtıklar vardı yani açılmıştı daha önce. Satıcının önce ürünü denediğini zannetmiyorum. Size de söyleyeyim denenmiş ürün görürseniz direk geri yollayın yapabilirseniz. Şuan o kadar paramın boşa gittiğini görüyorum. Sizce iade edilebilir mi?
Kutu icerigini çöpe atıp sonra iade edilirmi demen de ironik mişBu saçma yerden Gamepower Fujin aldım. Kutuyu ilk aldığımda önceden açılmış olduğunu da fark ettim. Herhalde çalışıyordur sorun olmaz dedim. Kutu içeriği ıslandı ve çöpe atmak zorunda kaldım. Kulaklığı denediğimde ses kalitesi çok kötüydü. Ben Fujin'in bu kadar kötü olduğunu zannetmiyorum. Mikrofonu 20 TL'lik yıllarca kullandığım mikrofondan farksızdı. Sol kulağımı aşırı fazla ağrtıyordu. Kutu içeriği yüzünden iademi kabul etmediler. Ancak kutusunun çoğu kulaklığı açabilmek için olan yerinde yırtıklar vardı yani açılmıştı daha önce. Satıcının önce ürünü denediğini zannetmiyorum. Size de söyleyeyim denenmiş ürün görürseniz direk geri yollayın yapabilirseniz. Şuan o kadar paramın boşa gittiğini görüyorum. Sizce iade edilebilir mi?
baktım satıcı güvenilirmiş zaten suç sende açarken farkettiysen zaten iade ederdin kutuyu ıslatmak senin hatan kutu zarar görmese zaten iade alırlardıBundan sonra öyle yapacağım ancak bu satıcının güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Evet kutu içeriğim olsaydı iade edilebilirdi ama denenmiş ürün yollamaları beni yordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburada bilinmedik miydi?