Neler Yeni

Technopat Forum Kadar İğrenç Bir Forum Görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Eray
İnsanlara bir şey söylüyorsun hemen eleştirme moduna giriyorlar, cevap yazdıktan sonra bir daha konuya dönmüyorlar. Her şeye mute veriyorlar, arkadaş başlığı büyük harfle yazdım diye mute yedim, LAN MUTE ATACAĞINA BAŞLIĞI DÜZELTSEN NE OLUR SANKİ. Bunu geçtim sorunum çok uzamıştı, forumdan zor oluyordu isterseniz dc geçelim dedim adama GENE MUTE YEDİM. Ergenlerle dolu biryer zaten, sevdiğim tek noktası konu açarken seçenekler çok detaylı, mesela sadace linux değil ubuntu, arch vs. hepsi var. Virgül koymadım diye mute yemiştim. Bazıları dışında mute vermek dışında bir işe yaramıyor modlar. Kısaca 2-3 özellik getirip kendileri en önemli forum sanıyorlar.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,792
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
İnsanlara bir şey söylüyorsun hemen eleştirme moduna giriyorlar, cevap yazdıktan sonra bir daha konuya dönmüyorlar. Her şeye mute veriyorlar, arkadaş başlığı büyük harfle yazdım diye mute yedim, LAN MUTE ATACAĞINA BAŞLIĞI DÜZELTSEN NE OLUR SANKİ. Bunu geçtim sorunum çok uzamıştı, forumdan zor oluyordu isterseniz dc geçelim dedim adama GENE MUTE YEDİM. Ergenlerle dolu biryer zaten, sevdiğim tek noktası konu açarken seçenekler çok detaylı, mesela sadace linux değil ubuntu, arch vs. hepsi var. Virgül koymadım diye mute yemiştim. Bazıları dışında mute vermek dışında bir işe yaramıyor modlar. Kısaca 2-3 özellik getirip kendileri en önemli forum sanıyorlar.

😃 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bencede, başka söze gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Şu virgül koymadım diye mute yedim dediğin şeyin önlenmesi için yazım hatası düzeltme tuşu koymuşlar ona da basıver cevabını atmadan bi zahmet

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Eray
Şu virgül koymadım diye mute yedim dediğin şeyin önlenmesi için yazım hatası düzeltme tuşu koymuşlar ona da basıver cevabını atmadan bi zahmet
Arkadaş düzgün çalışmıyor ki o sistem, her mesajıma basıyorum zaten. Tikleri işaretleyip basıyorum. Bazıları düzeliyor bazıları düzelmiyor. Telin oto düzeltmesi daha iyi çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Arkadaş düzgün çalışmıyor ki o sistem, her mesajıma basıyorum zaten. Tikleri işaretleyip basıyorum. Bazıları düzeliyor bazıları düzelmiyor. Telin oto düzeltmesi daha iyi çalışıyor
Bilmiyorum hocam uzun zamandır kullanmıyorum Technopat forum ben aktifken çalışıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Eray
Bilmiyorum hocam uzun zamandır kullanmıyorum Technopat forum ben aktifken çalışıyordu
Zaten genel olarak çalışıyor fakat uzun mesajlar olunca kafayı yiyor sistem, belki lokalde çalışıyordur benim cihazla alakalıdır ama sanmıyorum. Hadi onu geçtim abi forumda o kadar şey var, o kadar kural ihlali var sen gelip her mesajı böyle okuyormusun, türkçe hocammısın sen benim. Onuda geçtim uyarı diye birşeyde yok. Mute yediğinden bir süreden sonra uyarı alıyorsun, 1 kere uyarsalar sonra mutelasalar
ne olacak. Heryerde böyledir bu, bi sizmi özelsiniz

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Aha bi mağdur daha gel gel panayır var gel 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Eray
Bize ne oradan kardeşim o forumdan gelip başka forumda başka forumu kötülemen sadece burayı yerer bir daha yapma iyi bir davranış değil.
Forumlar tartışmak, bilgi paylaşmak için vardır. Donanım arşifi forum forumların babasıdır, technopatı bırakın giib bir şey demiyorum. Kendi başımdan gelenleri anlatmak istedim. Ayrıca ben bırdan technoya geçmiştim, yani buralıyım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Forumlar tartışmak, bilgi paylaşmak için vardır. Donanım arşifi forum forumların babasıdır, technopatı bırakın giib bir şey demiyorum. Kendi başımdan gelenleri anlatmak istedim. Ayrıca ben bırdan technoya geçmiştim, yani buralıyım.
Tamamdır bilgilendirme için teşekkürler 🙏🏻

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Eray
Tamamdır bilgilendirme için teşekkürler 🙏🏻
Pek bir şey yapmadım ama anlayışınız için saoulun. Bazı insanlar keçilerden daha inatçı, tek yaptıklaır çevrelerine negatiflik katıp mutlu mutlu yaşamak.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Fettah Özalp
ya bebeyken format nasıl atılır diye sormuştum noktalama hatasından uyarı verdiler itiraz ettim 20 yıla yakın ip ban yedim (ismimin ömerbabapro olmasıda etki etti) vpn ile tekrar bi deneyim dedim anladılar onuda banım baya bi uzadı geçen aylarda girmeyi denedim o hesaptan tekrar girmeyi denediğim için banın süresi geri uzadı. amacım kötülemek değil kanıtlaya bilirim.

Top Bottom