Neler Yeni

Technopat Forum'da TürkNet Kötülediğim İçin Ban Yedim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ee haklı mıyım diye de sorabilir?
konu dışı ne demekmiş açıkla bakalım, dinliyoruz.
Konu dışı sizin açıcağınız konuya tam uygun konu bulamamanız halinde açabileceğiniz bir bölümdür.
Ama bu ana konular arasında başka forumlar hakkında diye bir bölüm YOK.
Mesela öneri isteyebilirsiniz veya bu nasıl olabilir diyebilirsiniz bu forumun ilgi alanı içinde.
Ama konu dışı sizin önünüze gelen şeyin konusunu açın diye YOK.
Arada kalmanız gibi durumlarda buraya açmanız için var ama
Yok o forum böyle şu forumda niye böyleleri var , bundan ban yedim , bura nasıl geçilir gibi konular için DEĞİL
Mesaj otomatik birleştirildi:

ee haklı mıyım diye de sorabilir?
konu dışı ne demekmiş açıkla bakalım, dinliyoruz.
Ayrıca haklı mıyım haksız mıyım konusu sadece yer işgal ediyor.
Soruyorum sana .
Haklılığını burada ispatlaması kendisine bir kazanım getiriyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
Konu dışı sizin açıcağınız konuya tam uygun konu bulamamanız halinde açabileceğiniz bir bölümdür.
Ama bu ana konular arasında başka forumlar hakkında diye bir bölüm YOK.
Mesela öneri isteyebilirsiniz veya bu nasıl olabilir diyebilirsiniz bu forumun ilgi alanı içinde.
Ama konu dışı sizin önünüze gelen şeyin konusunu açın diye YOK.
Arada kalmanız gibi durumlarda buraya açmanız için var ama
Yok o forum böyle şu forumda niye böyleleri var , bundan ban yedim , bura nasıl geçilir gibi konular için DEĞİL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca haklı mıyım haksız mıyım konusu sadece yer işgal ediyor.
Soruyorum sana .
Haklılığını burada ispatlaması kendisine bir kazanım getiriyor mu?
bu söylediklerin nerede yazıyor tam olarak? kaynağı gösterir misin?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bu söylediklerin nerede yazıyor tam olarak? kaynağı gösterir misin?
biraz DA forum kurallarını ve eski konularını okursanız bulursunuz ki çoğumuz onları okumuyor sonra bu oluyor.
Bunları reddediyorsan admin bile dese reddedeceksiniz böyle yapıyorsanız.
Daha bir şey demiyorum .
İnşallah biraz daha mantıklı düşünürsünüz.
Anlayacaksınız ki konu aslında bomboş ve mantıksız bir konu bunu anlarsanız zaten kanıt fenan lazım olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
biraz DA forum kurallarını ve eski konularını okursanız bulursunuz ki çoğumuz onları okumuyor sonra bu oluyor.
Bunları reddediyorsan admin bile dese reddedeceksiniz böyle yapıyorsanız.
Daha bir şey demiyorum .
İnşallah biraz daha mantıklı düşünürsünüz.
kaynağı gösterir misin dedim göstermedin.
bulduğum bir kaynak var o da şu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/donanim-arsivi-forum-kurallari.1/
evet, buyur. hangi kural?

milenix

80+ Gold
banane la o forumda hakkını ara oranın kuralları öyleyse ya ona uyacaksın ya da o forumu bırakacaksın gelip burda ağlaman saçma bu forumu ilgilendiren bir şey değil ben o forumun kurallarını saçma buluyorum kullanmıyorum gidip kurallarını beğenmeme rağmen kullanıp ban yiyince gelip burda ağlamıyorum artık salın saçma saçma konular görmek zorunda değiliz

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
banane la o forumda hakkını ara oranın kuralları öyleyse ya ona uyacaksın ya da o forumu bırakacaksın gelip burda ağlaman saçma bu forumu ilgilendiren bir şey değil ben o forumun kurallarını saçma buluyorum kullanmıyorum gidip kurallarını beğenmeme rağmen kullanıp ban yiyince gelip burda ağlamıyorum artık salın saçma saçma konular görmek zorunda değiliz
Cevap yazmak zorunda değilsin !?

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bazı yorumlar sırf kötüleme için yapılmış. Yok virgül koymadığım için ban yedim, şöyle yazdığım için ban yedim vs. Yahu yok öyle bir şey. Sizi sadece 1 saat kısıtlıyorlar ( Ne kadar tekrarlandığına göre ceza süresi artabilir ) onun dışında küçük sebeplerden ban yemezsiniz.

1 saat kısıtlamaya da ban demeyin bir zahmet

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Bazı yorumlar sırf kötüleme için yapılmış. Yok virgül koymadığım için ban yedim, şöyle yazdığım için ban yedim vs. Yahu yok öyle bir şey. Sizi sadece 1 saat kısıtlıyorlar ( Ne kadar tekrarlandığına göre ceza süresi artabilir ) onun dışında küçük sebeplerden ban yemezsiniz.

1 saat kısıtlamaya da ban demeyin bir zahmet
Yorumunuzu beğendim haklısınızda lakin benim anlamadıgım bir forumda yasaklı bir iss olması kişiye öneri yapıyorum 1 saat ban yiyorum saçmalık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Bir kullanıcı 200 TL İSS önerisi istemiş bende nispeten bildiğim için öneride bulunayım dedim bulunduğum önerinin içeriğinde "TürkNet Fiber Altyapı Dışında Tercih Edilmemeli" dedim ve anında ban yedim .d ne düşünüyorsunuz bu kurallar neye göre işliyor.
İstersem 10 dakika yiyim o saatten sonra o ban benim için perma dır bi daha uğramam

milenix

80+ Gold
Cevap yazmak zorunda değilsin !?
sende başka forumdan ban yediğini burda anlatmak zorunda değilsin git şikayetini orda et bu forumu bağlamaz orası ayrı forum burası ayrı forum madem oranın kurallarından şikayetçisin kullanma gelip bu forumda şikayet etmek yerine son kez tekrarlıyorum: orası Technopat Forum burası Donanım Arşivi Forum her forumun kendine göre kuralları var sevmiyorsun kullanma ben sevmiyorum oranın kurallarını kullanmıyorum

Top Bottom