Neler Yeni

Technopat rezilliği!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BabYoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emir Özdiş
Değerli forum üyeleri ve değerli moderatörlerim,
Öncelikle başlıktada yazdığım gibi bir durumdan bahsedeceğim.Bunu isterseniz onaylayın yada onaylamayın.Fakat ben yinede yazacağım.
Eskiden Technopat sosyal üyelerinden biriydim ama beni onların forumundan soğutan bir olay yaşadım.Daha doğrusu soğutan değil severken bir anda sevgimi nefrete dönüştüren bir durum.
Technopat üzerinde forumdakileri eğlendirmek amacı ile "Cyberpunk 2077 80 FPS açan bilgisayar Chrome açar mı?" başlıklı bir konu açtım.Eğer bunu onaylamasaları veya bundan dolayı ceza alsaydım en ufak laf etmezdim ama olay bu değil.Konu açıldı moderatörler onayladılar.İnsanlar işte eğleniyor güzel hoş giderken bir üye dedi ki; Neden açmasın ki?.Bende ona şöyle bir cevap verdim; 80FPS çok düşük ama bilin bakalım bu sefer ne oldu bana daha kurallarda bile olmayan bir sebepten 1 yıl ban cezası vermişler.Şimdi siz söyleyin bana bu adil mi :)

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
Öncelikle başlıktada yazdığım gibi bir durumdan bahsedeceğim.Bunu isterseniz onaylayın yada onaylamayın.Fakat ben yinede yazacağım.
Eskiden Technopat sosyal üyelerinden biriydim ama beni onların forumundan soğutan bir olay yaşadım.Daha doğrusu soğutan değil severken bir ana sevgimi nefrete dönüştüren bir durum.
Technopat üzerinde forumdakileri eğlendirmek amacı ile "Cyberpunk 2077 80 FPS açan bilgisayar Chrome açar mı?" başlıklı bir konu açtım.Eğer bunu onaylamasaları veya bundan dolayı ceza alsaydım en ufak laf etmezdim ama olay bu değil.Konu açıldı moderatörler onayladılar.İnsanlar işte eğleniyor güzel hoş giderken bir üye dedi ki; Neden açmasın ki?.Bende ona şöyle bir cevap verdim; 80FPS çok düşük ama bilin bakalım bu sefer ne oldu bana daha kurallarda bile olmayan bir sebepten 1 yıl banlandım.Şimdi siz söyleyin bana bu adil mi :)
donanım arşivi candır :peepokalp:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bu foruma gelip diğer forumu kötülemen doğru değil. orada olan orada, burada olan burada kalmalı.

En İyi Cevap
3
Eskiden Technopat sosyal üyelerinden biriydim ama beni onların forumundan soğutan bir olay yaşadım.Daha doğrusu soğutan değil severken bir anda sevgimi nefrete dönüştüren bir durum.
Technopat üzerinde forumdakileri eğlendirmek amacı ile "Cyberpunk 2077 80 FPS açan bilgisayar Chrome açar mı?" başlıklı bir konu açtım.Eğer bunu onaylamasaları veya bundan dolayı ceza alsaydım en ufak laf etmezdim ama olay bu değil.Konu açıldı moderatörler onayladılar.İnsanlar işte eğleniyor güzel hoş giderken bir üye dedi ki; Neden açmasın ki?.Bende ona şöyle bir cevap verdim; 80FPS çok düşük ama bilin bakalım bu sefer ne oldu bana daha kurallarda bile olmayan bir sebepten 1 yıl ban cezası vermişler.Şimdi siz söyleyin bana bu adil mi :)
1 yıl atıldığına inanmıyorum. Fotoğrafı var mı?
kötülemek için 1 yıl diyorsunuz gibi. Küfür hakaret gibi şeyler hariç 1 ay üstü yemek kolay değil

rookie27

80+ Gold
1 yıl mı ciddi misiniz ?
Ekran görüntüsü atma şansınız var mı?
Ben en son Troll yapmaktan 1 ay ban yemiştim Technopatta muhabbet ortamı zor oluşuyor zaten kurallar çok katı.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Burası TP Adalet sarayı değil dostum.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Technopat üzerinde forumdakileri eğlendirmek amacı ile "Cyberpunk 2077 80 FPS açan bilgisayar Chrome açar mı?" başlıklı bir konu açtım.Eğer bunu onaylamasaları veya bundan dolayı ceza alsaydım en ufak laf etmezdim ama olay bu değil.Konu açıldı moderatörler onayladılar.İnsanlar işte eğleniyor güzel hoş giderken bir üye dedi ki; Neden açmasın ki?.Bende ona şöyle bir cevap verdim; 80FPS çok düşük ama bilin bakalım bu sefer ne oldu bana daha kurallarda bile olmayan bir sebepten 1 yıl banlandım.Şimdi siz söyleyin bana bu adil mi :)
Moderatörlerden biri konuyu "eğlenceli" bulup onaylamıştır,
Bir süre aynı fikirde olmayan başka bir moderatör konuyu görüp "troll" dolayısıyla ceza yazmıştır.
Burası da adaleti sağlayacak mahkeme salonu olmadığından dolayı, üzerine konuşmanın bir manası yok.
Adil veya değil, orada ban yemişsin.
Başka bir sitede konuyu uzatmaya gerek yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,990
Üyeler
164,759
Son üye
Arel Beamng Player
Top Bottom