Neler Yeni

technopat sosyalde uyarı aldım?

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Gerçekten de burada paylaşma amacın görüp de kuralları gevşetebilecekleri mi? Bunu o forumda banın açılınca yazman daha mantıklı. Çünkü Technopatla ilgili bir sürü konu açılmıştır bu forumda. Sıktı artık. Derdi olan o forumda dile getirsin.
derdi olan dile getirmedi mi sanıyorsun? ya konuyu onaylamazmar ya da banlarlar bunu düşünmek bu kadar zor olmamalı.

Plant6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Göktürkalp Altunok
arkadaşlar bir sorum vardı normalde tp sosyalde hiç takılmam ama orayada sorayım dedim neyse girdim işte yazdım falan bir baktım uyarı almışım baktım "RTX" yerine "rtx" yazdığım içinmiş :D 1 saat yetkim kısıtlandı. sizinle paylaşmak istedim :)
Technopat sosyal de yazım kurallarına inanılmaz önem veriliyor, tabii burada sorun biraz da sizi raporlayan kişi de.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Technopat sosyal de yazım kurallarına inanılmaz önem veriliyor, tabii burada sorun biraz da sizi raporlayan kişi de.
Bazı kıl insanlar var Kıza tecavüz hakkındaki konuya küfür edeni raporluyor onların canı cehenneme.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

Plant6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Göktürkalp Altunok
Bazı kıl insanlar var Kıza tecavüz hakkındaki konuya küfür edeni raporluyor onların canı cehenneme.
O konular da ben de bol bol sövüp saymak istiyorum ancak kurallar hiç bir şekilde gevşetilmiyor. Bir mülteci hakkında yazdığım küfrü sansürlememe rağmen uyarı yemiştim :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden daha çok önem veriliyordu.
Eski üyelerin konuşmalarını görüyorum bazen, eskiden çok daha ağırmış kurallar.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
O konular da ben de bol bol sövüp saymak istiyorum ancak kurallar hiç bir şekilde gevşetilmiyor. Bir mülteci hakkında yazdığım küfrü sansürlememe rağmen uyarı yemiştim :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski üyelerin konuşmalarını görüyorum bazen, eskiden çok daha ağırmış kurallar.
Mikail Fidan yönetici olduğu zaman öyleydi.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
@OUHasan Komik olan ne dostum? Kurallar çiğnenemez, anlıyor musun?

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adamlar forumu kurduğu zamandan beridir yazım kurallarına çok önem veriyor, kurallarda en başlara yazdılar ve hatta bunun için otomatik düzeltici bile kullanıyorlar. Nokta koymadım büyük harfle başlamadım ban yedim falan diyenler boşa ağlamasın eğer bilerek koymamazlık yapıyorlarsa, adamlar o noktayı koyun diye otomatik düzeltme ile nokta koyucu bile yaptılar. Bağlaçlar gibi belli başlı bazı yazım kurallarını bilmeniz yeter hoş "tavsiye ediyorum"u yanlış yazıp "tvasiye ediyorum" diye yazarsanız banı da koymazlar. Bunu orada 16K mesaj ile sadece 9 uyarı yemiş biri olarak söylüyorum hiçbiri de yazım yanlışı değil. Bu sözüm konu sahibinin dışında.

rtx yazdın diye 1 saat ban atmazdım doğrusu en fazla mod olarak kendim düzeltip soft uyarı geçerdim, o saçma geldi bana. O kadar da değil bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,807
Üyeler
163,063
Son üye
trebb
Top Bottom