Neler Yeni

Technopat'ın Kısıtlama Politikası

eggyladd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ege Batuhan Yavuzdiler
Öncelikle bu başlıkta hiç bir şekilde kötüleme gibi bir amacım yoktur. Sadece sinir olduğum bir olayı anlatacağım, konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Aylar önce bilgisayar alacağım zaman konu açmıştım technopatta. Çünkü parçalardan pek anlamıyordum ve insanların yardımına ihtiyacım vardı, onlara sorular sormalıydım. O gün içinde bilgisayar parçalarının siparişini vermeliydim çünkü indirimin bitmesine saatler vardı. Fakat, o kadar dikkat etmeme rağmen yazım hatası bulmuşlar, e hadi olabilir insanlık halidir. Fakat yazım hatasının nerede olduğunu belirtmemişler bile. Hadi bunu da geçtim, beni geçici olarak kısıtlamışlar, yani konu altındaki hiç bir insana ne soru sorabiliyorum ne de özelden mesaj atabiliyorum. Çok saçma değil mi ? Sırf bu yüzden insanların yardımını alamamıştım o konu altında. Bunu 1-2 defa daha yaşamıştım zaman içinde, ve bugün tekrar yaşadım. Şu attığım fotoğrafta acaba yazım hatasının nerede olduğunu söyleyebilir misiniz ? İnsanlar bana konuyla alakalı soru sormuş fakat onlara geri dönemiyorum. Bu konuyu technopatta açacağım fakat kısıtlamadan dolayı açamıyorum. Yani acaba 'hz' nin h sini büyük yazmam mı gerekiyordu diye düşündüm, ama sırf bu yüzden kısıtlanacaksam kusura bakmayın ama her önünüze geleni moderatör yapmayın yani. En azından yazım hatasının nerede olduğunu söyleyin veya her şeyi kısıtlamayın.

Ekler

• kural ihlali technopat.jpg
    kural ihlali technopat.jpg
    55.6 KB · Hit: 78

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Ben de yaşadım böyle sıkıntılar. PC bozuldu ve ne olduğu anlamak için bilen kişilerden yardım istedim ama yazım hatasından ceza yedim. Bu yüzden sorulan sorulara yanıt veremedim ve detaylı ekstra bilgi veremedim. Sıkıntımı çözmem çok uzun sürdü. Ama yapacak bir şey yok bu onların kararı.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
hz yazmışsınız, ondan kaynaklı sanırım.

eggyladd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ege Batuhan Yavuzdiler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"hz" yazmışsın gayet normal ceza alman. Orada kurallar belli. Bunu bilmiyordu isen aşağıdaki düzelt tuşuna bastığında düzeltiyor zaten.
Haklısınız hz yazmak gibi bir vatan hainliği yapmışım, aman tanrım bunu nasıl yaparım 🤣 Yani en azından uyarılsam bir daha yapmam zaten. Bu kadar kısıtlamaları saçmalık

Nisannn

80+
Yeteeeeeeer bu kaçıncı teknopat konusu 🤮 . Evet yanlış adam yardım beklerken engellemeleri, ama defalarca deniyor dinlemiyorlar.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Evet, yeni bir kullanıcı tarafından hoş karşılanmasa bile bu önemli bir şey. Web'de yapılan bir aramada ilk sonuçlar Technopat Sosyal'den geliyor, bunun sebebi ne? Tabii ki de derli toplu bir forum olması.

Top Bottom