Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
ConfickerBelasi'na bak sen hele.
Bakın ben sadece olayın gördüğüm tarafından eleştirdim kışkırtma amacım yok. Olsa çok daha farklı şekilde yapardım bunu.@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz bu tarz konuların silinmesi gerektiğini ve sizlerin tartışmaya katılmamanız gerektiğini düşünüyorum. Bu tarz gereksiz üyeler iki tarafı da kışkırtıyor. Kalite konusunda iki taraf da iyi ancak bu konu sahibi ve konuda saçma saçma mesaj yazan gereksiz tek hücreli varlıklar sürekli karşı tarafa çamur attığı için sürekli tartışma dönüyor. Aynı şahıslardan Technopat'ta da var ancak orada yetkili hickimse gidip sizi kötülemiyor merak etmeyin.
Bu boşlarla tartışarak seviyenizi düşürmeyin. Size laf atıldığında cevap verin amenna ama karşı platforma saldırgan bir tavır takınmak doğru değil. Belirli bir kitleye hitap eden birisiniz.
Konu başlığına bakıyorum ve bu forumda bu konunun ne işi var diyorum. Amacın buradan, oraya çamur atmak işte.Bakın ben sadece olayın gördüğüm tarafından eleştirdim kışkırtma amacım yok. Olsa çok daha farklı şekilde yapardım bunu.
Ve 1 çocuğu dinleyip hakarete başlayan senin gibiler.1-2 instagramdan abdullah abiyee mesaj ve hakerrt edilip sonra tehdit edip konuya taşınması yüzünden kawga oluyor. Her şeyin başı instadan hakereret eden çocuk
eee bize de RC500 incelemeye gelmedi ne yapacağız yani biz test ettigimizde de sorun yoktu bitti mi yani konu. O zaman ne alaka abi ne alakaaaa bize neden ayni durum için geçiriyorlar görmüyor musunuz sahiden? bu nasıl iştir.
ben hakaret etmedim teneke vs diyenler ben değilim ben reklam yapıyor dedimVe 1 çocuğu dinleyip hakarete başlayan senin gibiler.