❌İndirim Bitti! Tecno Camon 30 5G 12/512 13.999tl

yolyordam35

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,008

(Camon 30 Pro 5G 12/512 modelini 17.999tlye satsalar da alsak)

Mantıklı değil gibi g99 var

(Camon 30 Pro 5G 12/512 modelini 17.999tlye satsalar da alsak)

Camon 40 premier var elimde bu tarz çin işi telefonlar mümkünse uzak durun. Özellikleri sözde çok güzel ama yok almayın, aldırtmayın.

Çinde 1000 yuan altına satılan telefonlar hepsi. Tr de rezil fiyatlara satılıyo şu donanımlar
Bir tanesi bile 5 kuruş etmez. Ya samsung ya da iphone almak lazım. Huawei, xiaomi vs de kullandım önceden ama yok ömründen bu kadar hevesimin kaçtığı telefon ilk defa denk geldi.

Bir tanesi bile 5 kuruş etmez. Ya samsung ya da iphone almak lazım. Huawei, xiaomi vs de kullandım önceden ama yok ömründen bu kadar hevesimin kaçtığı telefon ilk defa denk geldi.
Huawei başka ya bu markalarla kıyaslayamazsın. Muhtemelen ucuz telefonlarını kullanmışsındır. Amiral gemileri baya premiumdu. Orta segmenttede başarılıydı. Ucuz telefon yapmayı hiç beceremediler ama. O boşluğu xiaomi doldudu ama onlarda hiç premium bi marka olamadı. Yazılımları reklamlarla doluydu

Mantıklı değil gibi g99 var

dimensity 7020 var hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Camon 40 premier var elimde bu tarz çin işi telefonlar mümkünse uzak durun. Özellikleri sözde çok güzel ama yok almayın, aldırtmayın.
halbuki gsmarena da camerasi icin hep olumlu konusmus.

Çinde 1000 yuan altına satılan telefonlar hepsi. Tr de rezil fiyatlara satılıyo şu donanımlar
bu isin suclusu cinliler degil oyleyse :)

Son düzenleme:
bu arada dipnot:

camon 30 5gde ana sensor samsung jn5 1/1.57"

galaxy a26 da

samsung jn1 1/2.76"

Huawei başka ya bu markalarla kıyaslayamazsın. Muhtemelen ucuz telefonlarını kullanmışsındır. Amiral gemileri baya premiumdu. Orta segmenttede başarılıydı. Ucuz telefon yapmayı hiç beceremediler ama. O boşluğu xiaomi doldudu ama onlarda hiç premium bi marka olamadı. Yazılımları reklamlarla doluydu
Orta segmentti hocam genelde ve çok haklısınız. Ayrıca eskinin kötüsü bile bir şekilde idare ederdi. Ben bahsettiğim telefonu çok iyi, sony ile anlaşmalı vs diyerek aldım baya da bir para verdim s24f alabicekken sırf kamerası daha iyidir diye hata ettim.

Orta segmentti hocam genelde ve çok haklısınız. Ayrıca eskinin kötüsü bile bir şekilde idare ederdi. Ben bahsettiğim telefonu çok iyi, sony ile anlaşmalı vs diyerek aldım baya da bir para verdim s24f alabicekken sırf kamerası daha iyidir diye hata ettim.
Maalesef hocam donanım neysede yazılım çok farkediyor. Huawei ve one+ dışında yazılımı halleden çinli yok

dimensity 7020 var hocam.

halbuki gsmarena da camerasi icin hep olumlu konusmus.

bu isin suclusu cinliler degil oyleyse :)
Yok hocam valla, ya ben kullanamıyorum ki ben düz fotoğraf çekerim yani ya da telefon prof çekim için ama yok yani doğa fotğrf vs çok güzel ama insan potre de beklentinin çok altında. Ayar yapmak lazımsa da ben nerden bilebilirim düzgün bir ne video var ne başka bir şey. İng kaynaklardaki video da izledim yok yine olmadı.

Mesele telefonun kamerası değil ondna hevesim kaçalı çok oluyor. Aslında oyunlarda bazen o kadar gereksiz kasmalar yaşıyorum ki kırasım geliyor ve telefon sarjdayken(70w ısınması normal ama bu aşırı) ısınıyor düşük sıcaklık moduna almama rağmen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,052
Üyeler
184,561
Son üye
krts_riza
Geri