Yardım Tek Tuşla Valorantın Veda Etmesi

Loranc

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba herkese,

Bilgisayarım HP Victus 16 R1032NT. Aula F75 klavye eşliğinde az önce Valorant oynuyordum. Oyun esnasında elim laptopya F11 veya F12 tuşuna çarptı ve akabinde oyun dondu ve kapandı kendi kendine sonra açılmamaya başladı. Herhangi bir hata yok oyunu başlat diyorum masaüstüne atıyor 2 dakika sonra istemci geri açılıyor oyunu başlat ekranına geliyor.

Riot'la ilgili her şeyi kaldırdım Valorant'la ilgili her şeyi sildim Vanguard dahil. Geri yükledim ancak sorun halen devam ediyor. Görev yöneticinden baktığım zaman arkadan Valorant açılıyor %15-20 CPU kullanıyor yaklaşık 1 dakika ama akabinde kendi kendine kapanıyor ve crashreport Valorant çalışmaya başlıyor ki oda aynı şekilde ekrana gelmeden hemen kapanıyor. Birçok yöntem denedim, yönetici olarak çalıştırdan tut %temp% çalıştır yapıp önbelleği temizledim appdata'dan Riot'u buldum sildim Vanguard'ı yeniden kurdum ama yok hiçbir şekilde oyun ekrana gelmiyor ne bir hata alıyorum ne başka bir şey. Üstelik sadece oyun esnasındayken elim bir tuşa çarptı diye oldu tüm bunlar, resmen sinir krizi geçireceğim. Yardımcı olabilecek çıkar mı acaba?

Dün gece 2 kere daha sildim ve geri yükledim, program ekle kaldırdan tut, denetim masasında program kaldırdına bir çok yöntem denedim. Başlangıç ayarlarından vanguard ve riot client normalde bende hep devre dışıydı onu bile etkinleştirdim belki ondandır diye ama yok maalesef oyun emekliye ayrıldı herhalde, pc ye sırf valorant içinde format atmak istemiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,685
Üyeler
186,094
Son üye
PoseTech
Geri