Neler Yeni

Teknik Sorun Yardım!

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Aykan Belin
Bilgisayarım 2 hafta da bir açılmıyor power düğmesine bastığımda kasa açılıyor su pompasının sesini alıyorum ama hiç görüntü yok, anakart ekranım bile gelmiyor ekte paylaştığım ekranı ramleri yer değiştiripte alabiliyorum normalde 1,2 satır yazı olurdu ama bu sefer daha uzun anlayan önerisi olan bir arkadaş var mı?
artık ramlerin yerini değiştirmekten sıkıldım.

parça özellikleri görselde mevcut ek olarak 4070 super gpu

görsel ektedir.

2d253c09-764e-4151-9c8c-634a326a34c9.jpg

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Bilgisayarım 2 hafta da bir açılmıyor power düğmesine bastığımda kasa açılıyor su pompasının sesini alıyorum ama hiç görüntü yok, anakart ekranım bile gelmiyor ekte paylaştığım ekranı ramleri yer değiştiripte alabiliyorum normalde 1,2 satır yazı olurdu ama bu sefer daha uzun anlayan önerisi olan bir arkadaş var mı?
artık ramlerin yerini değiştirmekten sıkıldım.

parça özellikleri görselde mevcut ek olarak 4070 super gpu

görsel ektedir.

Alıntıyı görüntüle
Hocam f1 basıp biosa girin bios ayarlarını resetleyin sonrasında windowsu açıp ekran kartı driveriniz güncelleyin ekran kartı driveri sıkıntılı olabilir. Birde sistemi tuştan mı kapatıyorsun yada aniden güç mü kesiyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Aykan Belin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normalde sorun yokken normal bilgisayarı kapat şeklinde fakat ekran gelmiyorsa mecburen power tuşuna 2,3sn basılı tutarak kapatıyorum
ekran kartım ve biosum güncel şu an.
Hocam f1 basıp biosa girin bios ayarlarını resetleyin sonrasında windowsu açıp ekran kartı driveriniz güncelleyin ekran kartı driveri sıkıntılı olabilir. Birde sistemi tuştan mı kapatıyorsun yada aniden güç mü kesiyorsun?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
biosta csm ayarı kapalı mı

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
normalde sorun yokken normal bilgisayarı kapat şeklinde fakat ekran gelmiyorsa mecburen power tuşuna 2,3sn basılı tutarak kapatıyorum
ekran kartım ve biosum güncel şu an.
power tuşuyla peş peşe kapatmalar sıkıntı yaratır . Eğerki bi problem varsa bu şekilde çok aç kapa yapmadan önce soruna odaklanmak lazım sistem yeni mi alındı garantisi var mı?

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Burhan Bey
Merhaba, attığın görsel yeni mi bilmiyorum ama BIOS - 2613 olarak görünüyor, üzerine 6 yeni sürüm gelmiş, buradan kontrol edebilirsin:

Ayrıca BIOS'u güncelledikten sonra veya güncelse şuan, herhangi bir EXPO profili seçme bakalım, ayarlar deafultta kalsın. AM5 sistemlerde RAM kaynaklı sorunlar sıklıkla yaşanıyor. Bir süre bu şekilde kullan, aynı sorun tekrar yaşanacak mı kontrol et...

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Aykan Belin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en son EXPO Tweaked seçiliydi bios güncelleyip deafultta bırakıyorum o zaman ayarları
Merhaba, attığın görsel yeni mi bilmiyorum ama BIOS - 2613 olarak görünüyor, üzerine 6 tane yeni sürüm gelmiş, buradan kontrol edebilirsin:

Ayrıca BIOS'u güncelledikten sonra veya güncelse şuan, herhangi bir EXPO profili seçme bakalım, ayarlar deafultta kalsın. AM5 sistemlerde RAM kaynaklı sorunlar sıklıkla yaşanıyor. Bir süre bu şekilde kullan, aynı sorun tekrar yaşanacak mı kontrol et...

EndOfDie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Görgeç
Biostan ayarlarını yaparsan sorun ortadan kalkar. Youtubedan videolar ile yapabilirsin basit bir işlem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,275
Üyeler
165,321
Son üye
xsyzloll
Top Bottom