Neler Yeni

Tekno-Gamer sistemini alıp letgoda satsam ne kadar eder?

Flamesa

80+ Silver
Webteknonun yeni çıkarmış olduğu Tekno-Gamer sistemi tekrar stoklara gelmiş. Sistemi alıp ayrı ayri satsam ne kadar eder piyasası nedir?
İşlemci :1000TL
Anakart:600TL
Ram:300TL
E.Kartı:6000TL
SSD:400TL
Kasa:700 TL
Kabaca böyle bir fiyatlandırma yaptım.
Bu fiyatlara satılır mı?Daha fazla yada daha az edecek bir parça varmı?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Niye alıyorsun , niye satıyorsun?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Buda bir umut işte napalım.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ekran kartı o kadar etmez. Ve piyasada RTX 2060 o kadar çok var ki ikinci el daha uygun fiyatlara 6000 tl zor eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela bu adama komisyonunu verip 5400 5500 TL civarına bunu alabilirim.

Letgo da daha uygunları da var bu sadece örnekti.

Flamesa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı o kadar etmez. Ve piyasada RTX 2060 o kadar çok var ki ikinci el daha uygun fiyatlara 6000 TL zor eder
Ne kadardan satılır ekran kartı?

Niye alıyorsun , niye satıyorsun?
Sence niye al sat yapabilirim?

Ekran kartı o kadar etmez. Ve piyasada RTX 2060 o kadar çok var ki ikinci el daha uygun fiyatlara 6000 TL zor eder

Mesela bu adama komisyonunu verip 5400 5500 TL civarına bunu alabilirim.

Letgo da daha uygunları da var bu sadece örnekti.
Diğer parçalar için ne düşünüyorsun hocam

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
@MeereeY @0444kaan neden kızgın atıyorsunuz? Siz verin parasını siz alın sistemi? Saçma sapan duyar kasmayın!
Webteknonun yeni çıkarmış olduğu Tekno-Gamer sistemi tekrar stoklara gelmiş. Sistemi alıp ayrı ayri satsam ne kadar eder piyasası nedir?
Sistemin tamamı 8.750 TL bandında satılır. Ekran kartı daha uyguna bulunabiliyor. Kasa ve RAM de yazdığınızdan daha fazla fiyatı hak ediyor.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ne kadardan satılır ekran kartı?
Dostum o ekran kartı mining için tercih edilen bir ekran kartı değil. Rx5600xt li sistem alıp ekran kartını satan arkadaşlar alırsa alır yada 1660 süper gibi ekran kartını satıp 2060 almak isteyen arkadaşlar alır. Müşteri kapasitesi çok yüksek değil. Ayrıca cidden RTX 2060 çok var piyasada riskli yatırım olur. Genelde sistem alıp satan adamım ben. Kullanmak için alıyorsan olabilir. Satmak için alıyorsan girilmez gircek olsam emin ol ben alırdım direk.

Flamesa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@MeereeY @0444kaan neden kızgın atıyorsunuz? Siz verin parasını siz alın sistemi? Saçma sapan duyar kasmayın!

Sistemin tamamı 8.750 TL bandında satılır. Ekran kartı daha uyguna bulunabiliyor. Kasa ve RAM de yazdığınızdan daha fazla fiyatı hak ediyor.
Dostum o ekran kartı mining için tercih edilen bir ekran kartı değil. Rx5600xt li sistem alıp ekran kartını satan arkadaşlar alırsa alır yada 1660 süper gibi ekran kartını satıp 2060 almak isteyen arkadaşlar alır. Müşteri kapasitesi çok yüksek değil. Ayrıca cidden RTX 2060 çok var piyasada riskli yatırım olur. Genelde sistem alıp satan adamım ben. Kullanmak için alıyorsan olabilir. Satmak için alıyorsan girilmez gircek olsam emin ol ben alırdım direk.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

kızgın atanları merak ediyorum neden kızgın atmışlar diye

salih2020

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
salih özet
kardeş intel performansı nasıldı bide bu ram mhz değerleri canımı sıkıyor amd anlıyorum intel bilgim sıfır

Kankam stok bitttiiiiii :(

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

Ya kardeş sus sanane istediğimi atarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,064
Üyeler
160,347
Son üye
antiaz
Top Bottom