Dedim ya @strive_for_greatness tavsiye etmiyor. Bi konuşun bence. Tabii ne alacağınıza bağlı.alısverıs yapan varmı
ona ne olmuşDedim ya @strive_for_greatness tavsiye etmiyor. Bi konuşun bence. Tabii ne alacağınıza bağlı.
Ne olduğunu bilmiyorum ancak Teknobiyotik hazır sistemleri tavsiye etmiyor. Mağdur olduğunu söylüyor. Ne konuda bilmiyorum ama.ona ne olmuş
Teknobiyotikten başka alternatifin olan durumlarda teknobiyotike yönelme. İşlemciyi aynı soğutucu ile Game Garaj'dan alan bir arkadaş ile daha dün mü ne öze mesajlarda konuştuk onda bir problem yok ama benim işlemci cayır cayır. Soğutucunun üzerindeki macun yerine başka bir macun sürülmüş ve macun topak topak ve görebileceğiniz en kalitesiz macun olabilir. Sorunsuz ve gerçekten gayet iyi ve pahalı bir ssd olan SX8200pro vardı sistemde, 2872gb yazmada 99 a düştü sağlığı. Ramler işlemcinin ısınma probleminin üzerine bir de işlemcinin ram kontrolcüsünün bozuk olmasından dolayı 2400MHz hızında çalışıyor. Umarım yeterli gelmiştir, iyi alışverişlerdilerim, umarım sorunuz ürünlere sahip olursunuz.Güvenilir ama bir @strive_for_greatness e sor ve tekrar düşün.
ona ne olmuş
hatta belki Game Garaj'dan alan arkadaş da yardımcı olabilir. @Road of DeathTeknobiyotikten başka alternatifin olan durumlarda teknobiyotike yönelme. İşlemciyi aynı soğutucu ile Game Garaj'dan alan bir arkadaş ile daha dün mü ne öze mesajlarda konuştuk onda bir problem yok ama benim işlemci cayır cayır. Soğutucunun üzerindeki macun yerine başka bir macun sürülmüş ve macun topak topak ve görebileceğiniz en kalitesiz macun olabilir. Sorunsuz ve gerçekten gayet iyi ve pahalı bir ssd olan SX8200pro vardı sistemde, 2872gb yazmada 99 a düştü sağlığı. Ramler işlemcinin ısınma probleminin üzerine bir de işlemcinin ram kontrolcüsünün bozuk olmasından dolayı 2400MHz hızında çalışıyor. Umarım yeterli gelmiştir, iyi alışverişlerdilerim, umarım sorunuz ürünlere sahip olursunuz.
EK : @Sunay da benim de aynı fikirde, kendisi de Teknobiyotikten PF240 siparişi vermişti, ilkinde radyatörü yamuk gelmiş, ikincisinde garantiye göndermiş ve aynı radyatörü tekrar göndermişler, en son 3. seferde sağlıklı bi radyatör almıştı galiba. Belki bi iyilik yapıp buraya eğer duruyorsa radyatörün ilk halinin resmini gönderebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var sıkıntı yokalısverıs yapan varmı
Ben teknobiyotikten alışveriş yaptım. Şikayet konusunda hemen hemen her firmada şikayet mevcut.alısverıs yapan varmı
Ripple ne yapıyorsun buralarda? CEO'n mu evden kovdu seni?Çok sorun yaşayan görmedim tek tük var.