Neler Yeni

Teknobiyotik Rezilliği...

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mahmut Vezir
teknobiyotik sistem kullanmaktayım hiçbir sıkıntı yok 100 kişiden 1 2 de çıkıyorsa rezillik olmuyor
Rezillik hata yapmasi degil sikayet etti diye 2.videodaki urunlere bak adam basluga rezillik yazmis bende buraya oyle yazdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi misin 2. el gönderirler mi çok komiksiniz siz çocuklar.
Haklisin senle ugrasmiyacagim adam ne diyosa bende onu dedim bana satasma videodakine satas.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Sadece bir kişide böyle bir şey oldu diye gidip rezillik demek çok saçma

Başlığa da kendin yaşamışsın gibi yazmışsın.

Lütfen araştırın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mahmut Vezir
Sadece bir kişide böyle bir şey oldu diye gidip rezillik demek çok saçma

Başlığa da kendin yaşamışsın gibi yazmışsın.

Lütfen araştırın.
Ben adamin dediklerini yazdim bu isten bir cikarim yok ve iyi okursaniz kendim yasamis gibi anlatmuyorum?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Forumda Teknobiyotikten ürün alan, pc alan bir sürü kişi var ve bir sorunla karşılaşmamışlar genel olarak. Zaten Teknobiyotikten hergün yüzlerce sistem öneriliyor gerçekten kötü bir firma olsalar burda kimse teknobiyotikten bişey önermez de almaz da. Her firmanın böyle bir iki tane hatalı ürünleri oluyor.
2. PC'deki sorun ise kargo şirketine ait olabilir onların sorumsuzluğu gibi geldi bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mahmut Vezir
Forumda Teknobiyotikten ürün alan, PC alan bir sürü kişi var ve bir sorunla karşılaşmamışlar genel olarak. Zaten Teknobiyotikten hergün yüzlerce sistem öneriliyor gerçekten kötü bir firma olsalar burda kimse teknobiyotikten bişey önermez de almaz da. Her firmanın böyle bir iki tane hatalı ürünleri oluyor.
2. PC'deki sorun ise kargo şirketine ait olabilir onların sorumsuzluğu gibi geldi bana
Ben o kisinin yasadiklarini anlattim çıkarım yok.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Forumda Teknobiyotikten ürün alan, PC alan bir sürü kişi var ve bir sorunla karşılaşmamışlar genel olarak. Zaten Teknobiyotikten hergün yüzlerce sistem öneriliyor gerçekten kötü bir firma olsalar burda kimse teknobiyotikten bişey önermez de almaz da. Her firmanın böyle bir iki tane hatalı ürünleri oluyor.
yoo canım öyle olur mu bilerek yanını kırıp anakarta zarar vermişler (!)

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yani teknoloji şans işi bazen istanbul bilişimdem bile sapasağlam kargo gelebiliyor.
(Ciddiye almayın)

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
sadece sende olmuş olabilir alanların %80 i memnun kargo firmasıyla alakalı olabilir bunları da düşün sonra gel buraya konu aç.
dostum sanırım düşünerek yazmamışsın. Kargo firmasında ürünü tozlu yollamazlar ürünü açmıyorlar çünkü içinde bir boşlukta olmaz ama eğilme dediği yerde haklısın vurup kurup salladılarsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncehesaptan gaming gecesinden 2060 super aldım kutuda yırtıklar vardı asusun dış kutusu sağlamdı ama içine özel siyah kutuda eğilmeler vardı bu videodan sonra gidip mesaj attım bende zaten kargoyu açarken video kaydı da aldırmıştım aileme bir sorun yaşarsam onu atarım direkt. Kartı aldım 5 dakika taktım çıkarttım 2 haftadır yatıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,708
Üyeler
161,739
Son üye
Mustafa T
Top Bottom