Neler Yeni

Teknobiyotikten işlemci alınır mı?

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Ryzen7 5800X3D ve Arctic Liquid Freezer II 360MM alacağım diğer sitelere göre bir tık daha ucuz alınır mı acaba? Satış sonrası desteklerinin rezalet olduğu ve ergensi utanılacak konuşma tarzları olduğu için tedirginim...

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Ryzen7 5800X3D ve Arctic Liquid Freezer II 360MM alacağım diğer sitelere göre bir tık daha ucuz alınır mı acaba? Satış sonrası desteklerinin rezalet olduğu ve ergensi utanılacak konuşma tarzları olduğu için tedirginim...
buradan da bakabilirsiniz site güvenilir ama garanti hakkında fikrim yok

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
  • Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam Teknobiyotik'ten şüpheleniyor oraya nasıl güvensin? İnventus'tan alsın bari.
Şüpheleniyor derken ürünü tabiiki de elime getirirler fakat ondan sonra arkasında durma aşamasında çok sıkıntılılarmış yorumları okudum adam bozuk ürün gönderiyor ona rağmen iade almıyor serviste vidası eksik gönderilmiş gibi bahane sıkıyorlarmış :D böyle frimalarla işim olmaz bizdehesapalıyı araştırdım gayet güvenilir ve hızlıymış oradan alacağım.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Şüpheleniyor derken ürünü tabiiki de elime getirirler fakat ondan sonra arkasında durma aşamasında çok sıkıntılılarmış yorumları okudum adam bozuk ürün gönderiyor ona rağmen iade almıyor serviste vidası eksik gönderilmiş gibi bahane sıkıyorlarmış :D böyle frimalarla işim olmaz bizdehesapalıyı araştırdım gayet güvenilir ve hızlıymış oradan alacağım.
İnventus'a da bakın hocam hem güvenilir hem 100TL ucuz. 100TL'nin hesabı yapılmaz 7000 verdikten sonra da site güvenilir yani.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnventus'a da bakın hocam hem güvenilir hem 100TL ucuz. 100TL'nin hesabı yapılmaz 7000 verdikten sonra da site güvenilir yani.
inventusu da biliyordum oradan daha önce alışveriş yapmıştım orada dediğiniz gibi daha ucuzmuş akakçe de gözükmüyor ilginç... oradan aldım teşekkürler

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
inventusu da biliyordum oradan daha önce alışveriş yapmıştım orada dediğiniz gibi daha ucuzmuş akakçe de gözükmüyor ilginç... oradan aldım teşekkürler
Hayırlı olsun hocam şimdiden. İnventus akakçede kayıtlı değil sebebini ben de bilmiyorum.

Top Bottom