Neler Yeni

Teknosa Telefon Alacağım Yardım

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Arkadaşlar teknosadan telefon alacağız.Kart ile peşin geçtikten sonra banka uygulamasında taksitlendrime çıkarmı bilen var mıdır elektronik ürün diye geçip taksit yapabilme şansım var mıdır banka üzerinden

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Teknosa nın sitesinde hangi karta ne kadar taksit olduğunu gösteriyordu sanırım oradan bakıp kaç taksit olduğuna bakabilirsin hem neden peşin çekiyim banka taksitlendirsin diyorsun ki zaten orada da yaptırsan bankayı arayıpta da yaptırsan aynı şeye geliyor. İlla ki banka ayrı taksit yapsın diyorsan ki banka da aşağı yukarı aynı oranda vade farkı alır o zaman bankayı arayıp taksit yaptırabilirsin.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknosa nın sitesinde hangi karta ne kadar taksit olduğunu gösteriyordu sanırım oradan bakıp kaç taksit olduğuna bakabilirsin hem neden peşin çekiyim banka taksitlendirsin diyorsun ki zaten orada da yaptırsan bankayı arayıpta da yaptırsan aynı şeye geliyor. İlla ki banka ayrı taksit yapsın diyorsan ki banka da aşağı yukarı aynı oranda vade farkı alır o zaman bankayı arayıp taksit yaptırabilirsin.
knk telefonlara taksit olmuyor diye biliyorum o yüzden alırken yapmazlar diye düşünüyorum

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar teknosadan telefon alacağız.Kart ile peşin geçtikten sonra banka uygulamasında taksitlendrime çıkarmı bilen var mıdır elektronik ürün diye geçip taksit yapabilme şansım var mıdır banka üzerinden
çoğu banka yapıyordur müşteri hizmetleri daha net cevap verecektir ayrıyetten meraktan sordum hangi cihazı alacaksınız

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
knk telefonlara taksit olmuyor diye biliyorum o yüzden alırken yapmazlar diye düşünüyorum
Yapıyorlar dostum bir ara öyle bir kanun falan çıkardılar ama firmalar farklı yollarını bulup taksit olayına devam ediyorlar merak etme daha geçen arkadaşım aldı iphone 13 ben aldım 3 taksite airpods pro 2. nesil vatandan mağazaya git kaç taksit olduğunu sor yardımcı olurlar internetten alacaksan öyle de yapıyorlar taksit.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Hangi telefonu alacaksın?

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çoğu banka yapıyordur müşteri hizmetleri daha net cevap verecektir ayrıyetten meraktan sordum hangi cihazı alacaksınız
14 pro hocam bakacağız bakalım arsyıp soracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapıyorlar dostum bir ara öyle bir kanun falan çıkardılar ama firmalar farklı yollarını bulup taksit olayına devam ediyorlar merak etme daha geçen arkadaşım aldı iphone 13 ben aldım 3 taksite airpods pro 2. nesil vatandan mağazaya git kaç taksit olduğunu sor yardımcı olurlar internetten alacaksan öyle de yapıyorlar taksit.
sağol hocam teşekkür ederim mağazadan alıcaö zaten yardımcı olurlar o zaman

Hangi telefonu alacaksın?
14 pro

TİTAN.

80+ Platinum

14 pro
şimdiden hayırlı olsun kanka

mağazadaki çalışanlar daha düzgün cevap verebilir kanka

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

14 pro
Hayırlı olsun. Bence mağazadan alın. Ayrı bir ambiyansı oluyor.

Bu arada eliniz büyükse ve şarj sizin için sorun oluyorsa max modeli daha iyi. 14 pro max bambaşka bir boyut.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Hayırlı olsun. Bence mağazadan alın. Ayrı bir ambiyansı oluyor.

Bu arada eliniz büyükse ve şarj sizin için sorun oluyorsa max modeli daha iyi. 14 pro max bambaşka bir boyut.
daha önce denedim hocam pro büyük geldi ve daha fazla para verecek durumum yok o yüzden düz pro alacağım zaten uzu. yıllar götürür beni iphone 7 den geçiş yapıcam bir devrim niteliğinde dkdkdk

Top Bottom