Neler Yeni

Tekonosa Mağazasından Yenilenmiş iPhone 11

VuenxFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Altınok
Instagram
fa.muzaffer
Steam
FA
Teknosa mağazasından Yenilenmiş iPhone 11 almayı düşünüyorum. 2k verip sıfırı da alınabilir fakat sıfır telefonlara taksit olmadığı için sıfırdan vazgeçtim.
Daha önce alan veya yenilenmiş ürünler hakkında bilgisi olan var mı?
Teknosa canlı desteğe sorduğumda bu cevabı verdiler: "Yenilenmiş cihazlar, genellikle eskisini getir yenisini götür kampanyalarından alınan cihazlardır. Bu cihazların parçaları durumlarına göre tüm bakım ve onarım işlemleri tamamlanarak talep edilen modele göre yeniden bir araya getirilir. Spesifik olarak hangi parçanın ne derece bakım ya da onarım gördüğü bilgisi yer almıyor. Ancak içiniz rahat etsin; ürünlerimiz 1 yıl garantilidir. Ayrıca 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Bu bilgiler çerçevesinde Teknosa olarak sizin memnuniyetinizi sağlamak adına yanınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın."

Ürün: https://www.teknosa.com/yenilenmis-iphone-11-64-gb-sari-cep-telefonu-1-yil-garantili-p-790180119
Mesaj otomatik birleştirildi:

@şahin doğan

şahin doğan

80+ Platinum
Hangi parçanın değişip değişmediği önemli. Mesela Easycep yanında bir kâğıt gönderiyor hangi parçanın değişip değişmediği yazıyor.
Android düşünürsen S21 almak daha mantıklı ama İphone 11'de üzmez.

Teknosa mağazasından Yenilenmiş iPhone 11 almayı düşünüyorum. 2k verip sıfırı da alınabilir fakat sıfır telefonlara taksit olmadığı için sıfırdan vazgeçtim.
Daha önce alan veya yenilenmiş ürünler hakkında bilgisi olan var mı?
Teknosa canlı desteğe sorduğumda bu cevabı verdiler: "Yenilenmiş cihazlar, genellikle eskisini getir yenisini götür kampanyalarından alınan cihazlardır. Bu cihazların parçaları durumlarına göre tüm bakım ve onarım işlemleri tamamlanarak talep edilen modele göre yeniden bir araya getirilir. Spesifik olarak hangi parçanın ne derece bakım ya da onarım gördüğü bilgisi yer almıyor. Ancak içiniz rahat etsin; ürünlerimiz 1 yıl garantilidir. Ayrıca 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Bu bilgiler çerçevesinde Teknosa olarak sizin memnuniyetinizi sağlamak adına yanınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın."

Ürün: https://www.teknosa.com/yenilenmis-iphone-11-64-gb-sari-cep-telefonu-1-yil-garantili-p-790180119

@şahin doğan
Easyceptem xs max almıştım. Satışı yapan ablayı tanıyorduk bize bu cihazın hiçbir parçasının değişmediğini belirtti ona güvenerek almıştım. Telefonu aldığında apple servisine kendi isteğimle verebiliyor muyum diye sor. Çünkü bir telefoncu arkadaş yenilenmiş olduğu için apple servisine veremiyorsun para dahi versen pil vs. değiştirmiyorlar demişti. Bu durumu bi sor bence. Parçası değişmemiş bir iphone 11 bulabilirsen iyi olur. Bazı firmaların yan sanayi parça kullandığına dair şikayetler vardı.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
Ben olsam sıfır se 2020 alırdım. Hem de 3 bin ₺ cebimde kalırdı. Şarj ve ekran kötü ama. Ancak se daha yeni bir cihaz olduğu için, 11e kıyasla bir yıl daha fazla güncelleme sorunu olmaz.

kırmızışarapp

80+ Silver
Ben olsam sıfır se 2020 alırdım. Hem de 3 bin ₺ cebimde kalırdı. Şarj ve ekran kötü ama. Ancak se daha yeni bir cihaz olduğu için, 11e kıyasla bir yıl daha fazla güncelleme sorunu olmaz.
Yıl olmuş 2023 se serisi çöpten ibaret gibi geliyor. Hadi ikinci model neyse de. Son çıkan modelde ne ekranda ne kamerada gelişme vardı. Bir yorumda eski iphonelardan kalan artık parçaları değerlendiriyorlar diye bir şey görüp dalgasını geçtim kaç kere ama doğru gelmeye başladı valla. İnsan en azından ekranda bir değişikliğe uğratır. Onun yerine Android tarafında kat kat iyi telefonlar var. Türkiye'de paran yoksa iphone alınmaz...

şahin doğan

80+ Platinum
Se 2020 ile iphone 11 aynı işlemciyi kullanıyor. Se 2020, İphone 11'den 1 yıl daha fazla güncelleme almaz.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
Se 2020 ile iphone 11 aynı işlemciyi kullanıyor. Se 2020, İphone 11'den 1 yıl daha fazla güncelleme almaz.
Önemli olan kullandığı işlemci değil, duyurulduğu tarihtir. İphone 11 2019 eylülde duyurulmuştur, se 20 ise 2020 eylülde duyurulmuştur. Dolayısıyla se 20 bir yıl fazla güncelleme alır.

Yıl olmuş 2023 se serisi çöpten ibaret gibi geliyor. Hadi ikinci model neyse de. Son çıkan modelde ne ekranda ne kamerada gelişme vardı. Bir yorumda eski iphonelardan kalan artık parçaları değerlendiriyorlar diye bir şey görüp dalgasını geçtim kaç kere ama doğru gelmeye başladı valla. İnsan en azından ekranda bir değişikliğe uğratır. Onun yerine Android tarafında kat kat iyi telefonlar var. Türkiye'de paran yoksa iphone alınmaz...
Konu sahibi iphone ile ilgili başlık açtığı için böyle bir yorum yaptım. Yoksa dediğiniz gibi android tarafında 13 bün ₺ ye çok sayıda eli yüzü düzgün cihaz bulmak mümkün.

şahin doğan

80+ Platinum
Önemli olan kullandığı işlemci değil, duyurulduğu tarihtir. İphone 11 2019 eylülde duyurulmuştur, se 20 ise 2020 eylülde duyurulmuştur. Dolayısıyla se 20 bir yıl fazla güncelleme alır.
Apple o kafada bir marka değil. O zaman İphone 6'nın 6S'den 1 yıl önce güncellemesi kesilmesi lazımdı ama 3 yıl önce kesildi. İphone 7'nin 6S'den 1 yıl daha fazla güncelleme alması gerekiyordu ama aynı anda güncelleme destekleri kesildi.
Se 2020 hiçbir şekilde 11'den daha fazla güncelleme almayacak.

Top Bottom