Telafi sınavları daha mı zor olur?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Arkadaşlar ilk sınav haftasından 1 hafta önce covid oldum ve 14 gün karantinadaydım. Giremediğim sınavlar için hocalar telafi olucaksın dediler. Araştırdım ve daha mı zor oluyor telafi? Covid olmak benim elimde değildi maskemi çıkarmazdım dip dibe oturmazdım ama benim için daha mı zor olur?

Arkadaşlar ilk sınav haftasından 1 hafta önce covid oldum ve 14 gün karantinadaydım. Giremediğim sınavlar için hocalar telafi olucaksın dediler. Araştırdım ve daha mı zor oluyor telafi? Covid olmak benim elimde değildi maskemi çıkarmazdım dip dibe oturmazdım ama benim için daha mı zor olur?
sınıftakilere hazırladığı sınavdan farklı olur sadece niye daha zor olsun

tabii ki daha zor Bütün konuları görüyorsun orada .

Normal sınavdan farklı oluyor bu yüzden zor olup olmadığı sizin sınav kağıdınızı hazırlayan öğretmenin inisiyatifine bağlı.

Bizim hocalar daha zor yapıyoruz dedi

niye zor sorsun aynı konulardan sorumlusun aynı zorluk

Ben lise okuduğum zaman telafiler normal sınavdan daha zordu. Seninkini bilemem. Hocaya bağlıdır.

Son düzenleme:
Geri