Neler Yeni

Telefon almama az bir süre kaldı. Hangisi mantıklı?

Hangisi

• iPhone 12 mini

• Nothing Phone 1

• Diğer… (Yorumlarda belirtiniz, Şayomi hariç)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe
17000
Nothing Phone 1 (Sıfır) ile iPhone 12 mini (İkinci el) arasında kaldım. Benim ihtiyaçlarım doğrultusunda iPhone daha iyi. iPad de kullandığım için aramaları vs. iPad’den yaparım diye düşünüyorum. Ama sonuçta ikinci el. Siz olsanız ne yapardınız? Max. bütçe 17.000 civarı. Çok çıkmaz. 100-200₺ anca çıkar.

mehmettici

80+ Silver
Nothing Phone 1 (Sıfır) ile iPhone 12 mini (İkinci el) arasında kaldım. Benim ihtiyaçlarım doğrultusunda iPhone daha iyi. iPad de kullandığım için aramaları vs. iPad’den yaparım diye düşünüyorum. Ama sonuçta ikinci el. Siz olsanız ne yapardınız? Max. bütçe 17.000 civarı. Çok çıkmaz. 100-200₺ anca çıkar.
s20 falan da olabilir hocam

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Anroid ile İOS karşılaştırmak büyük sıkıntı. İkisi apayrı cihazlar. İlk sorun İOS mu android mi olmalıydı. Anroid alsam 16k ya GT2 İOS alsam 2.el de alabileceğim en yüksek modele bakardım.(En güncel olana)

Gif Man

80+ Gold
Tavsiyem Bunu Alman Yönünde Olacaktır Hocam .

Şarj Konusunda İphone Üzer Harici Güzel .

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
tabi ki de iphone kalite ve arayüz olarak bir tık değil 10 15 tık önde
kesinlikle android önermem hele samsung dışı android kesinlikle alınmaz asla uğraşıp durursun
her android sorun çıkaracak diye bir şey yok ama potansiyel olarak böyle şeylere çok daha elverişli cihazlar
benim tavsiyem bütçeyi biraz artırıp yine ikinci el 20-25 civarına iphone 13 alman olur
çok rahat güncel şekilde 5 yılı çıkarabilecek bir cihaz ayrıca 12 mini bataryası ve küçüklüğü üzer arkadaşımda çok küçük bir şey

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tabi ki de iphone kalite ve arayüz olarak bir tık değil 10 15 tık önde
kesinlikle android önermem hele samsung dışı android kesinlikle alınmaz asla uğraşıp durursun
her android sorun çıkaracak diye bir şey yok ama potansiyel olarak böyle şeylere çok daha elverişli cihazlar
benim tavsiyem bütçeyi biraz artırıp yine ikinci el 20-25 civarına iphone 13 alman olur
çok rahat güncel şekilde 5 yılı çıkarabilecek bir cihaz ayrıca 12 mini bataryası ve küçüklüğü üzer arkadaşımda çok küçük bir şey
Hocam bütçe arttıramam ne yazık ki. Ben şimdi önce sıfır Nothing Phone 1 alacağım sanırım. Biraz deneyeceğim. Beğenmezsem abime verip iPhone alacağım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dandik geliyor bana
Orasını bilmiyorum. Ama ucuz iPhone üzüyor onu deneyimledim. Abi Apple ya diyip aldım işlemci de güzel İOS da stabil dedik ama cihazda ne pil ömrü ne kullanım rahatlığı var. Aman biraz kassa da olur yeter ki düzgünce kullanayım diyor insan en son 😀

Bütçe yoksa Apple için zorlama yani android al geç.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Orasını bilmiyorum. Ama ucuz iPhone üzüyor onu deneyimledim. Abi Apple ya diyip aldım işlemci de güzel İOS da stabil dedik ama cihazda ne pil ömrü ne kullanım rahatlığı var. Aman biraz kassa da olur yeter ki düzgünce kullanayım diyor insan en son 😀

Bütçe yoksa Apple için zorlama yani android al geç.
Siz ne almıştınız? İphone 12 iyi gibi duruyor yani. İşlemci ekran kamera vs.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Siz ne almıştınız? İphone 12 iyi gibi duruyor yani. İşlemci ekran kamera vs.
Yeni SE vardı bende. Ekranın kalitesinden de (*IPS olsa bile) kameradan da işlemciden de şikayetim yoktu. Ama o ufacık ekran ve günde 2 şarj garantili pili çok çektirdi bana. 12 mininin ekran daha da küçük bir de 😅

Küçük ekran severim bu arada gidip Plus cihaz kullanmam ama o boyut da harbi küçük kalıyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni SE vardı bende. Ekranın kalitesinden de (*IPS olsa bile) kameradan da işlemciden de şikayetim yoktu. Ama o ufacık ekran ve günde 2 şarj garantili pili çok çektirdi bana. 12 mininin ekran daha da küçük bir de 😅

Küçük ekran severim bu arada gidip Plus cihaz kullanmam ama o boyut da harbi küçük kalıyor.
12 Mini'nin ekranı daha büyük. Cihaz daha küçük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,041
Üyeler
161,647
Son üye
vipadam7
Top Bottom