Android Telefon android yükseltme (M51)

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
903
M51 telefonum var aldigimdan beri format atmadım suan 128gb ta dolu sizce yoluma 15gb fln yer acip mi devam etmeliyim yoksa telefon bayadir güncelleme almıyor android 12 onu yükseltebilirmiyim yükseltebiliyorsam format atıp yeni bir baslangic mi yapmaliyim
bana ekstra bir faydasi olur mu ya da nasıl yaparım

son güvenlik yazilimini da may 2024 te almis

ve batarya durumunu ögrenebilecegim bir uygulama var mı

Daha önce j5 vardı bu tarz bi işlem yapmıştım uzun zaman oldu

Son düzenleme:
M51 telefonum var aldigimdan beri format atmadım suan 128gb ta dolu sizce yoluma 15gb fln yer acip mi devam etmeliyim yoksa telefon bayadir güncelleme almıyor android 12 onu yükseltebilirmiyim yükseltebiliyorsam format atıp yeni bir baslangic mi yapmaliyim
bana ekstra bir faydasi olur mu

son güvenlik yazilimini da may 2024 te almis

ve batarya durumunu ögrenebilecegim bir uygulama var mı

m51 gercekten efsane ve eksiksiz bir cihaz. tahminim en uzun omurlu samsunglardan biri. m51i degistirmek icin en onemli kriter akilli telefonlarda 7k bataryalarin standart hale gelmesi. bu da ancak onumuzdeki sene sonbahara kadar uzanan bir surec olacak. dolayisiyla m51i sahsen 7.000mah bataryali daha iyi bir cihazla degistirirdim. yoksa 5.000mah bataryali orta seviye bir cihazi su an almaniz sizi memnun etmeyecek. 3 gun giden pil omrunu arayacaksiniz. dosyalarinizi yedekleyin hard reset atin 1 sene daha kullanmaya devam edin derim.

Android yükseltmek için custom rom ile yapabilirsiniz ama bir işinize yarar mı emin değilim, biraz boş iş gibi, sıfırlayıp baştan başlayabilirsiniz.

m51 gercekten efsane ve eksiksiz bir cihaz. tahminim en uzun omurlu samsunglardan biri. m51i degistirmek icin en onemli kriter akilli telefonlarda 7k bataryalarin standart hale gelmesi. bu da ancak onumuzdeki sene sonbahara kadar uzanan bir surec olacak. dolayisiyla m51i sahsen 7.000mah bataryali daha iyi bir cihazla degistirirdim. yoksa 5.000mah bataryali orta seviye bir cihazi su an almaniz sizi memnun etmeyecek. 3 gun giden pil omrunu arayacaksiniz. dosyalarinizi yedekleyin hard reset atin 1 sene daha kullanmaya devam edin derim.
Ne alaka 7k mah ama eski yazılımdan dolayı pil algoritması güncel değil.
Ltpo ekran yok. 4k mah ve 7k mah batarya full film açık kalsa ltpo ekran farkıyla 4k alır.

Örn 7500 mah xioami 17pm ve ip 17pm 4900 mah ile

Ha şuda bi gerçek yanılmıyorsam m31 ve m51 samsungun en yüksek bataryalı telefpnuydu.

Bir sürü rom seçeneği var o cihaz için. Pil kapasitesine accubattery/aida64 kullanarak bakılabilir. 5 yılda tahmini 4500-5000mah civarına düşmüştür

Bir sürü rom seçeneği var o cihaz için. Pil kapasitesine accubattery/aida64 kullanarak bakılabilir. 5 yılda tahmini 4500-5000mah civarına düşmüştür
Sence yapmaya değer mi arayuzden memnunum ama android 15 olmasi hıź aciisndan katkisi olursa deneyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,058
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri