Neler Yeni

Telefon ekranı kusurlu çıktı iade vs değişim olur mu?

Burak SR

80+
Merhaba arkadaşlar Hepsiburada üzerinden Enuygun satıcısından Realme C55 aldım ürünün ekranın hata çıktı yarın iade göndereceğim iade vs değişim sorun yaşar mıyım haklarım nedir?

İade Notu : Merhaba ürünün ekranı görsel olarak inceletmem sonucunda Ekranda (Backlight) ışık yansıtma hatalı olduğunun cihaz ekranının kusurlu olduğunu ilettiler. NOT: Ürüne sim kart takılmadı.

ürüne sim kart takmadım 3 fotoğrafta ekledim yarın göndereceğim.

19418bda-48ba-4cd4-b68b-ad22c5408bb6.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Alt kısmında ışık vuruyor bazen kayboluyor sonra tekrar geliyor..

Ekler

• e02a561a-d2aa-48b4-88e1-7caa24907456.jpeg
    e02a561a-d2aa-48b4-88e1-7caa24907456.jpeg
    555 KB · Hit: 60

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
Ayıplı ürün alması gerekiyor.

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
Kargoya vermeden başka telefonla güzelince çek sağını solunu işin garanti olsun..

Burak SR

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır hocam.
Satıcı iade raporu ile iade edebilirsiniz dedi, Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım durumu incelediler fotolara ve açıklamama baktılar ürünü rapor almadan satıcıya kargolamamı istediler süreci takip edeceklerini satıcıyla iletişime geçeceğini söylediler.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Sercan GÖKALP
Merhaba arkadaşlar Hepsiburada üzerinden Enuygun satıcısından Realme C55 aldım ürünün ekranın hata çıktı yarın iade göndereceğim iade vs değişim sorun yaşar mıyım haklarım nedir?

İade Notu : Merhaba ürünün ekranı görsel olarak inceletmem sonucunda Ekranda (Backlight) ışık yansıtma hatalı olduğunun cihaz ekranının kusurlu olduğunu ilettiler. NOT: Ürüne sim kart takılmadı.

ürüne sim kart takmadım 3 fotoğrafta ekledim yarın göndereceğim.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alt kısmında ışık vuruyor bazen kayboluyor sonra tekrar geliyor..
Sana tavsiyem alamam derlerse insan gibi konuşma sinirlen ama küfür etme. Sana yasal hakkınızı kullanabilirsiniz diyip başlarından savmaya çalışırlar yine sinirlen insan gibi konuşma. Baktılar ki karşıdakini sindiremeyecekler tıpış tıpış iade alıyorlar. Ama tabi tüm bunlardan önce eğer bir sorun yazarsan Hepsiburada müşteri hizmetlerini arayıp yardım iste kendileri satıcıyı uyardıklarında çok daha caydırıcı oluyor.

Burak SR

80+
Sana tavsiyem alamam derlerse insan gibi konuşma sinirlen ama küfür etme. Sana yasal hakkınızı kullanabilirsiniz diyip başlarından savmaya çalışırlar yine sinirlen insan gibi konuşma. Baktılar ki karşıdakini sindiremeyecekler tıpış tıpış iade alıyorlar. Ama tabi tüm bunlardan önce eğer bir sorun yazarsan Hepsiburada müşteri hizmetlerini arayıp yardım iste kendileri satıcıyı uyardıklarında çok daha caydırıcı oluyor.
satıcı ile soru yanıt sonrası h.b müşteri hizmetlerini aradım incelediler ve her şekilde yardımcı olacaklarını şüpheniz olmasın dediler siz ürünü satıcıya raporusz kargolayın dediler kendileri satıcı ile ileşime geçeceklermiş. yarın raporsuz iade göndereceğim.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Sercan GÖKALP
satıcı ile soru yanıt sonrası h.b müşteri hizmetlerini aradım incelediler ve her şekilde yardımcı olacaklarını şüpheniz olmasın dediler siz ürünü satıcıya raporusz kargolayın dediler kendileri satıcı ile ileşime geçeceklermiş. yarın raporsuz iade göndereceğim.
Tamamdır sorun yok ozaman kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,536
Üyeler
168,145
Son üye
burakoner
Top Bottom