Neler Yeni

Telefon ekranını monitöre yansıtmak .d

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Öncelikle iyi geceler hepinize , can sıkıntısıyla boş boş otururken aklima bir soru geldi sizlere yansıtmak istedim . Gerekli ara kablolarla telefon ekranını "kasasız,kasayla hiçbir şekilde bağlantısı olmayan monitöre"yansıtmak mümkün müdür - ne gibi sorunlarla karsilasabilirim merak ettim 😁

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Öncelikle iyi geceler hepinize , can sıkıntısıyla boş boş otururken aklima bir soru geldi sizlere yansıtmak istedim . Gerekli ara kablolarla telefon ekranını "kasasız,kasayla hiçbir şekilde bağlantısı olmayan monitöre"yansıtmak mümkün müdür - ne gibi sorunlarla karsilasabilirim merak ettim 😁
Tv ye yansır ama bağlantisiz monitöre yansimaz.

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Eğer sorunu doğru anladıysam
Micro USB to HDMI dönüştürücüler var onla olur gb

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer sorunu doğru anladıysam
Micro USB to HDMI dönüştürücüler var onla olur gb
kısaca özet , monitör kasadan erken gelicek bende düşünürken aklıma böyle bir şey geldi örn film izlemek için kablo ile monitöre telefonu bağlarsam görüntü alabilirmiyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon ile monitöre ne bağlayacaksıniz merak ettim :)
birkaç aya kasa gelicekde monitör erken geldi boş yapiyorum bende :) Ama cidden merak ettim örn bir film izlemek istesem monitöre yansitamazmiyim kablo aracılığıyla falan 😅

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
kısaca özet , monitör kasadan erken gelicek bende düşünürken aklıma böyle bir şey geldi örn film izlemek için kablo ile monitöre telefonu bağlarsam görüntü alabilirmiyim ?
Bunun mümkün olduğunu sanmıyorum belki bir yolu olabilir ama bence zor.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun mümkün olduğunu sanmıyorum belki bir yolu olabilir ama bence zor.
Ben telefon monitörün istediği enerjiyi karşılayamaz diye düşünmüştüm ama belki benden başka merak eden olmuştur diye sorayım dedim 😂

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Uyduya bağla. Eve TV vardır illa ki. :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben telefon monitörün istediği enerjiyi karşılayamaz diye düşünmüştüm ama belki benden başka merak eden olmuştur diye sorayım dedim 😂
Şöyle telefon karşilamaz ama güc kablosunu prize taktın hdmi gibi bir kabloyu dönüstürücü ile telefona taktin diyelim önüne ne gelecek bilemem dönüştürücüler sorun cikartabiliyor ve bunu daha önce denemedim.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Şöyle telefon karşilamaz ama güc kablosunu prize taktın hdmi gibi bir kabloyu dönüstürücü ile telefona taktin diyelim önüne ne gelecek bilemem dönüştürücüler sorun cikartabiliyor ve bunu daha önce denemedim.
güç kablosunu prize taktin dedikten sonra benim burnuma yanık kokuları geldi 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben zamanında çok denedim telefonu bağlamayı. Bir kaç program var ama kasıyor ve çok yavaş.
yanar diye korkmasam denemek isterimde korkuyorum işte .d malûm ne parça nede telefonlar ucuz :) Abdullah abi böyle bir şey denese iyi kontent olur başka kimse yapmamış 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,536
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom