Anker Q10/Q10i öneririm.Yaklaşık 1200tl bütçem var kulaküstü müzik dinlemek için kulaklık istiyorum. Bass 7.1 sorrund falan olursa sevinirim.
Anker Q10/Q10i öneririm.
Attığın hakkında bir fikrim yok ama müzikten çok oyun odaklı gibi geldi bana.Biri bunu önerdi ama bilmiyorum. Sizin söylediklerinizin linkini atabilir misiniz ?Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığın hakkında bir fikrim yok ama müzikten çok oyun odaklı gibi geldi bana.
Anker SoundCore Life Q10i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life Q10i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q10i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.189,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com