Neler Yeni

Çözüldü✓ Telefon ikinci monitör gibi kullanılabilir mi?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Telefonu bilgisayara bağlayıp ikinci monitör gibi kullanılabilir miyim?

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Kadir Efe Ulusoy
evet kullanılır ama onun yerine eski bir tv- tablet daha iyi olur

mehmettici

80+ Silver
Telefonu bilgisayara bağlayıp ikinci monitör gibi kullanılabilir miyim?
olurda onerim 11 inclik tablet onlar aha iyi olur tellefon kucuk olunca anlaşilmiyor
telefon tablete space deski kuruyorsun bilgisayarada server olanini kuruyorsun sonra telefonun internetini kapat kablo ile bilgisayara bagla sonra bilgisayara baglanica interneti aç space desk telefonda tablette bagli olan bt cihazlari bilgisayarda kullanabiliyorsun bir nevi telefondaki bt yide kullanabiliyorsun

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet kullanılır ama onun yerine eski bir tv- tablet daha iyi olur
olurda onerim 11 inclik tablet onlar aha iyi olur tellefon kucuk olunca anlaşilmiyor
telefon tablete space deski kuruyorsun bilgisayarada server olanini kuruyorsun sonra telefonun internetini kapat kablo ile bilgisayara bagla sonra bilgisayara baglanica interneti aç space desk telefonda tablette bagli olan bt cihazlari bilgisayarda kullanabiliyorsun bir nevi telefondaki bt yide kullanabiliyorsun
Eski TV tablet falan yok, sadece müzik uygulaması için, şarkı sözlerine, çalan şarkının adına vb bakmak için gerek duyuyorum. Bilgisayarda arkadan açıkken oyun sırasında geçiş yapıp bakamıyorum ve şarkıyı telefondan açınca da mouse/klavyeyi bırakıp atlamam falan gerekiyor.

Nasıl kullanabilirim?

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Eski TV tablet falan yok, sadece müzik uygulaması için, şarkı sözlerine, çalan şarkının adına vb bakmak için gerek duyuyorum. Bilgisayarda arkadan açıkken oyun sırasında geçiş yapıp bakamıyorum ve şarkıyı telefondan açınca da mouse/klavyeyi bırakıp atlamam falan gerekiyor.

Nasıl kullanabilirim?
uygulamalar var dümdüz 5 yaş gibi telefon monitör yapmak yaz çıkar

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Kadir Efe Ulusoy
telefonu monitör yapmak yaz çıkar 5 yaşındaki çocuk gibi dümdüz uygulamalar var onlarla yapılıyor

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

Nasıl kullanabilirim?
Spacedesk programı ile yapabilirsiniz. Daha önce denemiştim çalışıyor.
Buda bir rehber konusu:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,697
Üyeler
162,045
Son üye
murchad
Top Bottom