olurda onerim 11 inclik tablet onlar aha iyi olur tellefon kucuk olunca anlaşilmiyorTelefonu bilgisayara bağlayıp ikinci monitör gibi kullanılabilir miyim?
evet kullanılır ama onun yerine eski bir tv- tablet daha iyi olur
Eski TV tablet falan yok, sadece müzik uygulaması için, şarkı sözlerine, çalan şarkının adına vb bakmak için gerek duyuyorum. Bilgisayarda arkadan açıkken oyun sırasında geçiş yapıp bakamıyorum ve şarkıyı telefondan açınca da mouse/klavyeyi bırakıp atlamam falan gerekiyor.olurda onerim 11 inclik tablet onlar aha iyi olur tellefon kucuk olunca anlaşilmiyor
telefon tablete space deski kuruyorsun bilgisayarada server olanini kuruyorsun sonra telefonun internetini kapat kablo ile bilgisayara bagla sonra bilgisayara baglanica interneti aç space desk telefonda tablette bagli olan bt cihazlari bilgisayarda kullanabiliyorsun bir nevi telefondaki bt yide kullanabiliyorsun
uygulamalar var dümdüz 5 yaş gibi telefon monitör yapmak yaz çıkarEski TV tablet falan yok, sadece müzik uygulaması için, şarkı sözlerine, çalan şarkının adına vb bakmak için gerek duyuyorum. Bilgisayarda arkadan açıkken oyun sırasında geçiş yapıp bakamıyorum ve şarkıyı telefondan açınca da mouse/klavyeyi bırakıp atlamam falan gerekiyor.
Nasıl kullanabilirim?
Spacedesk programı ile yapabilirsiniz. Daha önce denemiştim çalışıyor.Eski TV tablet falan yok, sadece müzik uygulaması için, şarkı sözlerine, çalan şarkının adına vb bakmak için gerek duyuyorum. Bilgisayarda arkadan açıkken oyun sırasında geçiş yapıp bakamıyorum ve şarkıyı telefondan açınca da mouse/klavyeyi bırakıp atlamam falan gerekiyor.
Nasıl kullanabilirim?