Neler Yeni

Telefon internetini PC'ye bağlarsak ne kadar internet tüketir?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar yeni bir operatöre geçtim ve kampanya olarak ilk bir ay +30GB verdi, yani toplamda 50GB internetim oldu bu ay. Sorum şu: Ben bu interneti PC'ye bağlarsam ne kadar internet tüketir, boşta masaüstünde dururken de tüketir mi? Biraz oyun oynasam, video izlesem falan normalde yediğinden daha fazla mı yer?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Arka planda Windows güncellemesi falan yaparsa tüketir, onun haricinde boşta dururken çok fazla tüketeceğini sanmam.
Online oyun oynarsan onda da tüketir. Video izlersen de 720p'nin üzerine çıkmamaya çalış az tüketmesi için.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arka planda Windows güncellemesi falan yaparsa tüketir, onun haricinde boşta dururken çok fazla tüketeceğini sanmam.
Online oyun oynarsan onda da tüketir. Video izlersen de 720p'nin üzerine çıkmamaya çalış az tüketmesi için.
Tahminen 50GB ne kadar süre dayanır peki?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıma bağlı. Devamlı Youtube Netflix izlersen 1-2 günde bile tüketebilirsin.
Windows güncellemelerini kapatıp online oyun oynamayıp az video izlersen 1 ay gider bence.
Teşekkür ederim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
1 el csgo 250-300mb internet tüketiyordu. Bir ara arkadaşımın ev interneti bozulmuştu da telefondan giriyordu. Oradan biliyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ben normal bir kişinin kullanacağı şekilde kullanıyorum bilgisayarımı ve aylık 120 GB tüketimim var. Eğer dosya indirip film, video izlemezseniz 50 GB size yeterli olacaktır.

Top Bottom