Hocam o kulaklığın orijinalleri 45-50 TL civarında. 25 TL'ye satılanlar genelde çakma oluyor.
Onun haricinde bu kulaklığı ben de öneririm, Hepsiburada'dan satıcısı Hepsiburada olacak şekilde alırsanız orijinal gelir (50 TL şu an):
Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
25 TL verip 2 haftada çöpe atacağınıza 50 TL verin en az birkaç ay kullanın bence.
Bir tık daha bütçeyi artırabilirseniz JBL C100SI öneririm, indirimleri takip ederseniz çok rahat 60 TL'ye bulunuyor:
En ucuz JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İncelemesini okumak isterseniz:
Merhabalar. JBL’in en uygun fiyatlı kulak içi kulaklıklarından biri olan C100SI modelinin incelemesini dilimin döndüğünce yapacağım. Kulaklığı yaklaşık 9 ay önce D&R’ın internet sitesinden indirimli olarak 51,65 TL’ye almıştım. Bu süre zarfında aktif kullandım. Güncel fiyatı 60-70 TL arasında...
forum.donanimarsivi.com