Neler Yeni

Telefon mu hızlı şarj destekliyor batarya mı?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar iphone 8 telefonum yenilenmiş olduğundan bataryası değişmiş haliyle.
Hızlı şarj adaptörü sipariş ettim ama bir sorum var bu telefon mu hızlı şarj destekliyor yoksa bataryanın mı desteklemesi gerekiyor?
Bataryaysa bu bataryanın destekleyip desteklemediğini nasıl anlayacağım?

Oktayclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
oktay çalık
yenilenmiş telefonlar orijinal ürün kullanıyor genelde sıfırdan bir farkı olmaya biliyor yine de aldığın yere sor hangi bataryayı kullanmışlar

Coolpanda

80+ Silver
Orijinal bir iPhone 8'de eğer 15W gücünde bir şarj adaptörü kullanıyorsanız bataryanın 30 dakikada %50 dolması gerekiyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
15W gücünde şarj olur. Bu da yarım saatte bataryanın yarısını doldurmak anlamına gelir. Bu şekilde anlayabilirsiniz ancak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit Şatır
Arkadaşlar iphone 8 telefonum yenilenmiş olduğundan bataryası değişmiş haliyle.
Hızlı şarj adaptörü sipariş ettim ama bir sorum var bu telefon mu hızlı şarj destekliyor yoksa bataryanın mı desteklemesi gerekiyor?
Büyük ihtimalle iyi biyerde yenilenmediyse yan sanayi batarya takmıslardır hızlı sajda sıkıntı çıkartabilir

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
İkisinin de desteklemesi gerekiyor.
Telefon desteklediği halde yavaş şarj oluyorsa ve kablo/adaptör/port kısmında sorun yoksa bataryanızla alakalı olabilir.

Orjinaliyle aynı veya eşdeğer bir batarya takılmıştır muhtemelen.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yenilenmiş telefonlar orijinal ürün kullanıyor genelde sıfırdan bir farkı olmaya biliyor yine de aldığın yere sor hangi bataryayı kullanmışlar
15W gücünde şarj olur. Bu da yarım saatte bataryanın yarısını doldurmak anlamına gelir. Bu şekilde anlayabilirsiniz ancak.
Büyük ihtimalle iyi biyerde yenilenmediyse yan sanayi batarya takmıslardır hızlı sajda sıkıntı çıkartabilir
İkisinin de desteklemesi gerekiyor.

Telefon desteklediği halde yavaş şarj oluyorsa ve kablo/adaptör/port kısmında sorun yoksa bataryanızla alakalı olabilir.

Orjinaliyle aynı veya eşdeğer bir batarya takılmıştır muhtemelen.
Arkadaşlar konuyu açalı baya oldu deji nin iphone 8 için olan hızlı şarj aletini aldım ve mükemmel hızlı doluyor :D

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Genelde orijinal batarya kullanıyorlar

Waqless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sinan Topak
Arkadaşlar konuyu açalı baya oldu deji nin iphone 8 için olan hızlı şarj aletini aldım ve mükemmel hızlı doluyor :D
apple'da daha önceden teknisyendim şu an samsung'dayım ve senin söylediklerinden ikisi de değil desteklemesi gereken ley anakart üzerindeki U2 entegresi halk dilinde böyle geçer şarj entegresi olarak da bilinir bunun desteklemesi lazım o da yükseltilemez iphone 8,X,XR,XS,XS MAX bu seriler aynı şarj entegresini kullanıyor eğer daha hılzısını istiyorsan direkt olarak iphone 11'e geçmen gerekmekte
Mesaj otomatik birleştirildi:

apple'da daha önceden teknisyendim şu an samsung'dayım ve senin söylediklerinden ikisi de değil desteklemesi gereken ley anakart üzerindeki U2 entegresi halk dilinde böyle geçer şarj entegresi olarak da bilinir bunun desteklemesi lazım o da yükseltilemez iphone 8,X,XR,XS,XS MAX bu seriler aynı şarj entegresini kullanıyor eğer daha hılzısını istiyorsan direkt olarak iphone 11'e geçmen gerekmekte
artı olarak da kulandığın deji marka bu söylediği entegreyi yakıyor dostum orjinal haricinde bir şey kullanmanı tavsiye etmem

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Mesaj otomatik birleştirildi:

artı olarak da kulandığın deji marka bu söylediği entegreyi yakıyor dostum orjinal haricinde bir şey kullanmanı tavsiye etmem
orjinal için bütçeyi 2.5 katına çıkarmam gerekiyordu bütçe yok maalesef

Erimtan

80+ Bronze
Benim bildiğim yazılımsal telefonun desteklemesi lazım bataryada ona göre seçiliyodur illaki

Waqless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sinan Topak
Benim bildiğim yazılımsal telefonun desteklemesi lazım bataryada ona göre seçiliyodur illaki
yazılım arttırırsan yanıyor işte entegreler koruma devreleri var 2 tane biri yanar kurtulursun 2. de de kurtulursun o bobinler yanar
en sonunda anakart yanar işte

Ek000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emir Kuzkaya
Yazilim olarak da desteklemesi gerekiyor bataryanın da desteklemesi gerekiyor zaten telefonu alırken araştırırsan bulabilirsin telefonun destekleyip desteklemediğini

Top Bottom