İşletim sistemini nasıl silemyi becerdin telefon rootlumuyduHuawei p9 lite 2017 pra-lx 1 telefonum var işletim sistemi silindi şimdi tekrar yüklemeye yardım edermisiniz internetten videolara baktım ama yapamadım. Stock rom falan buldum nasıl yüklücem onu yapamadım.
İşletim sistemini nasıl silemyi becerdin telefon rootlumuydu
twrpden format atıcakken herşeyi sildim yanlışıkla bootloader açık stock rom falan yazdım internete buldumda galiba ama nasıl yüklenir tam onu bulamadımİşletim sistemi nasıl silindi? Ne yaparken silindi? Bootloader kilidi açık mı?
Telefona at sonra TRWP den dowland yap tam ayrıntısını bende bilmiyorumtwrpden format atıcakken herşeyi sildim yanlışıkla bootloader açık stock rom falan yazdım internete buldumda galiba ama nasıl yüklenir tam onu bulamadım
Twrp varsa iş kolay. Zip dosyası olarak romu indiriyorsun, twrpden flashlıyorsun.twrpden format atıcakken herşeyi sildim yanlışıkla bootloader açık stock rom falan yazdım internete buldumda galiba ama nasıl yüklenir tam onu bulamadım
Twrp varsa iş kolay. Zip dosyası olarak romu indiriyorsun, twrpden flashlıyorsun.
telefonun hafızasına zip olarak atıp twrpden install dan yapmaya çalışınca invalid zip file format diye hata veriyor failed oluyor.Telefona at sonra TRWP den dowland yap tam ayrıntısını bende bilmiyorum
O zaman muhtemelen doğru indirmemişsindir. Başka bir yerden indirmeyi dene.telefonun hafızasına zip olarak atıp twrpden install dan yapmaya çalışınca invalid zip file format diye hata veriyor failed oluyor.
2-3 tane herhalde dosya denedim hepsi aynı hata hatta bi kaç ay önce arkadaş ile custom rom atıcaktık onda da aynı hata veriyordu.O zaman muhtemelen doğru indirmemişsindir. Başka bir yerden indirmeyi dene.
Bu işlerden anlamam ya
İstersen bir de bunu dene. https://akillitelefon.com/2017/09/17/huawei-p9-lite-stock-rom-yukleme/2-3 tane herhalde dosya denedim hepsi aynı hata hatta bi kaç ay önce arkadaş ile custom rom atıcaktık onda da aynı hata veriyordu.