Neler Yeni

Telefona Gazoz Dökülmesine Rağmen Çalışıyor Bir Sorun Olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
fıstık
Beyler fresa döktüm a32 ye 1 şuan calisiyo herhangi bir hatası yok 2 içine girdiği nasıl anlarım veee 3 garanti dışı kalır mi

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beyler fresa döktüm a32 ye 1 şuan calisiyo herhangi bir hatası yok 2 içine girdiği nasıl anlarım veee 3 garanti dışı kalır mi
İçine girdiğini bozulmadığı sürece anlamak zor. Garanti dışı kalma ihtimali var. Şarj soketi gibi yerlere sıvı teması olduğu zaman renk değiştiren yerler yapıyorlar. Eğer oraya denk geldiyse garanti dışı kalır cihaz.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
İçine gittiyse garanti dışı kalır. Hatta su geçirmez sertifikası olan telefon su geçirirse onu bile garanti dışı bırakıyorlar ülkemizde. Çünkü burası 🍌 cumhuriyeti.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
Nasi yani içine girmezdi daha beter
aga instada gördüydüm şu konuşanlardan bir kesit paylaşmışlardı kadın tuvalte düşürüyor telefonu telefoncuya götürüyor nereye düştü tuvaltee mi diyor yok diyor adam da şarj soketinin oraya dayıyor ağzını ve çekiyor içine aynısını yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

hoperlör kısmınada yap aynısını tüm deliklere yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
fıstık
İçine girdiğini bozulmadığı sürece anlamak zor. Garanti dışı kalma ihtimali var. Şarj soketi gibi yerlere sıvı teması olduğu zaman renk değiştiren yerler yapıyorlar. Eğer oraya denk geldiyse garanti dışı kalır cihaz.
Bozulmadı ama alttaki ana hoparlör gg sanırım garanti dışı kalması nasılsın birey tam olarak satıp yenisini alsam fen

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bozulmadı ama alttaki ana hoparlör gg sanırım garanti dışı kalması nasılsın birey tam olarak satıp yenisini alsam fen
Garanti dışı kalması demek sıvı temasından dolayı oluşan hasarı ücreti ile tamir ettirmek demek. Ne kadar masraf çıkacak onu öğrenip ona göre yeni telefon alıp almama kararını verebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
fıstık
Hoparlörden ses gitti yeniden baslatim geri geldi ve şey şu dan dolayı olmayanlardır ben odeycem dışı mi komple masraflar bana girecek artık yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,129
Üyeler
160,953
Son üye
erner
Top Bottom