ısırırım HAAE
80+
Dahası
Beyler fresa döktüm a32 ye 1 şuan calisiyo herhangi bir hatası yok 2 içine girdiği nasıl anlarım veee 3 garanti dışı kalır mi
şarj ve hoparlörlere üfleBeyler fresa döktüm a32 ye 1 şuan calisiyo herhangi bir hatası yok 2 içine girdiği nasıl anlarım veee 3 garanti dışı kalır mi
Nasi yani içine girmezdi daha beterşarj ve hoparlörlere üfle
İçine girdiğini bozulmadığı sürece anlamak zor. Garanti dışı kalma ihtimali var. Şarj soketi gibi yerlere sıvı teması olduğu zaman renk değiştiren yerler yapıyorlar. Eğer oraya denk geldiyse garanti dışı kalır cihaz.Beyler fresa döktüm a32 ye 1 şuan calisiyo herhangi bir hatası yok 2 içine girdiği nasıl anlarım veee 3 garanti dışı kalır mi
ya üfle oraya geldiyse şarj soketlerini bozabilme ihtimali varNasi yani içine girmezdi daha beter
Üflemesin daha kötü olabilir. Elektrik süpürgesi ile sıvıyı çekse daha iyi olur.ya üfle oraya geldiyse şarj soketlerini bozabilme ihtimali var
tamam o zaman üflemeÜflemesin daha kötü olabilir. Elektrik süpürgesi ile sıvıyı çekse daha iyi olur.
Hoparlörü ağzına al içine çek veya üfle.Beyler fresa döktüm a32 ye 1 şuan calisiyo herhangi bir hatası yok 2 içine girdiği nasıl anlarım veee 3 garanti dışı kalır mi
aga instada gördüydüm şu konuşanlardan bir kesit paylaşmışlardı kadın tuvalte düşürüyor telefonu telefoncuya götürüyor nereye düştü tuvaltee mi diyor yok diyor adam da şarj soketinin oraya dayıyor ağzını ve çekiyor içine aynısını yapNasi yani içine girmezdi daha beter
Bozulmadı ama alttaki ana hoparlör gg sanırım garanti dışı kalması nasılsın birey tam olarak satıp yenisini alsam fenİçine girdiğini bozulmadığı sürece anlamak zor. Garanti dışı kalma ihtimali var. Şarj soketi gibi yerlere sıvı teması olduğu zaman renk değiştiren yerler yapıyorlar. Eğer oraya denk geldiyse garanti dışı kalır cihaz.
Garanti dışı kalması demek sıvı temasından dolayı oluşan hasarı ücreti ile tamir ettirmek demek. Ne kadar masraf çıkacak onu öğrenip ona göre yeni telefon alıp almama kararını verebilirsin.Bozulmadı ama alttaki ana hoparlör gg sanırım garanti dışı kalması nasılsın birey tam olarak satıp yenisini alsam fen
Hoparlörden ses gitti yeniden baslatim geri geldi ve şey şu dan dolayı olmayanlardır ben odeycem dışı mi komple masraflar bana girecek artık yaniİçine girdiğini bozulmadığı sürece anlamak zor. Garanti dışı kalma ihtimali var. Şarj soketi gibi yerlere sıvı teması olduğu zaman renk değiştiren yerler yapıyorlar. Eğer oraya denk geldiyse garanti dışı kalır cihaz.