Neler Yeni

Telefona ha bire gelen bu Metin 2 PVP mesajlarını nasıl engelleyeceğim?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Çıldıracağım şu lanet oyunun bildirimleri gelip duruyor sürekli e devletten Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi ne baktım bunları engelleyecek bir şey bulamadım benim numaramı nereden buldular benim numara paylaşan bu kişilere dava açsam ne olur? Artık sabrım taşmaya başladı! Önemli bi bildirim geldi sanıyorum bakıyorum telefona bu adi metin 2 mesajıymış gelen!

TİTAN.

80+ Platinum
Çıldıracağım şu lanet oyunun bildirimleri gelip duruyor sürekli e devletten Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi ne baktım bunları engelleyecek bir şey bulamadım benim numaramı nereden buldular benim numara paylaşan bu kişilere dava açsam ne olur? Artık sabrım taşmaya başladı! Önemli bi bildirim geldi sanıyorum bakıyorum telefona bu adi metin 2 mesajıymış gelen!
Bende de geliyordu eğer almak istemiyorsanız şurdan engelleyebilirsiniz diye mesaj atmıştılar

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Mesaj sonunda kod var mı b013 gibi bir kod

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
O kodlar btk tarafından veriliyor. O kod ile hangi şirkete ait olduğunu bulabilirsin. Bazı şirketlerin numara engelleme özelliği var oradan engelleyebilirsin. Yapamazsan kodu söyle bende yardımcı olmaya çalışırım

Top Bottom