Tiktok ınstagram reels YTBMerhabalar bilgisayar toplamak için pcmi sattım 40 gün pcsizim telefonda nasıl vakit geçirebilirim zamanımın cogunu forumda geçiriyorum ama baymaya başladım başka birşeylerde lazım
ooo 18 yıl sonra ikizimi buldum laFilm dizi için kullanıyorum telefonumu, yatakta izlemesi keyifli oluyor.
stranger thinigs vs lcdp izleMerhabalar bilgisayar toplamak için pcmi sattım 40 gün pcsizim telefonda nasıl vakit geçirebilirim zamanımın cogunu forumda geçiriyorum ama baymaya başladım başka birşeylerde lazım
Ben de 20 gün pcsiz kaldım garanti sürecinden dolayı. Genelde tvden film izledim hep. Telde insta face dolaştım sürekli oyun oynamadım hiç.Merhabalar bilgisayar toplamak için pcmi sattım 40 gün pcsizim telefonda nasıl vakit geçirebilirim zamanımın cogunu forumda geçiriyorum ama baymaya başladım başka birşeylerde lazım
iyi bir telefonun varsa edit ve oyun ile zaman geçirebilirsinMerhabalar bilgisayar toplamak için pcmi sattım 40 gün pcsizim telefonda nasıl vakit geçirebilirim zamanımın cogunu forumda geçiriyorum ama baymaya başladım başka birşeylerde lazım
BrawlStars oyna derim güzel bir oyunMerhabalar bilgisayar toplamak için pcmi sattım 40 gün pcsizim telefonda nasıl vakit geçirebilirim zamanımın cogunu forumda geçiriyorum ama baymaya başladım başka birşeylerde lazım