Telefonda Youtube´da 1080p video izleyemiyorum.

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Arkadaşlar telefonumda önceden youtube'da 1080p60 videolar izleyebiliyordum.Son 2 3 günde videoları otomatik 480p olarak açıyor ve 1080e geçirmek istediğimde 480den çıkmıyor.Neden böyle olmuş olabilir nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar telefonumda önceden youtube'da 1080p60 videolar izleyebiliyordum.Son 2 3 günde videoları otomatik 480p olarak açıyor ve 1080e geçirmek istediğimde 480den çıkmıyor.Neden böyle olmuş olabilir nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz?
Youtube güncel mi ?

Aynısını bende yaşadım geçen. Sonra kendi kendine düzeldi anlamadım bende.

Huawei P20 Lite
Yazılım güncellemesi yok, telefonu 3 gün önce sıfırladım onla bi ilgisi olabilir mi?
Belki olabilir ama sanmam. Ayarlardan sıfırladınız dimi ?

Bende de sıkıntı var. Telefonum p smart 2019. 720p 1080p çözünürlükleri izleyemiyorum. Sıkıntı var.

Evet ayarlardan sıfırladım, önceden böyle değildi tüm videoları bulanık bulanık izliyorum çok rahatsız edici bi durum harbiden
Benim telefonun kendi ekranı 720p destekliyor ben hiç 1080p yapamıyorum :( Bir şey diyeceğim 1 dakika
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ayarlardan sıfırladım, önceden böyle değildi tüm videoları bulanık bulanık izliyorum çok rahatsız edici bi durum harbiden
Play store ya girin sol yukardaki üç noktadan ayarlara basın aşağı inip play store sürümü ne tıklayın bir kere ne diyecek ?

Bende de sıkıntı var. Telefonum p smart 2019. 720p 1080p çözünürlükleri izleyemiyorum. Sıkıntı var.
Youtube'da bi sıkıntı olabilir

Benim telefonun kendi ekranı 720p destekliyor ben hiç 1080p yapamıyorum :( Bir şey diyeceğim 1 dakika

Play store ya girin sol yukardaki üç noktadan ayarlara basın aşağı inip play store sürümü ne tıklayın bir kere ne diyecek ?
Playstore sürümü güncel yazıyor.

Bilmiyorum :(

https://www.technopat.net/sosyal/konu/youtube-video-kalitesi-artmiyor.1171848/?amp=1 sorun çözülürse rapor et diyip en iyi şeyini seçersen mutlu olurum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,083
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri