Neler Yeni

Telefondan anlamayan telefoncu olmasın!

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Arkadaşlar az önce bi telefoncuya girdim bursada kent meydanında bilinmeyen bir yer değil yani herkesin dolu dolu gezdiği yerdir. İşte dişçiden gelmiştim saat 08.30 idi sadece 1 telefoncu açıktı gireyim dedim baktım adam yanlış ustaya benziyor selam verdim abi buraya sen mi bakıyorsun. Evet dedi LG Q7+ için batarya lazım abi takabilir misin dedim varsa takarız dedi.
1- Aparatla açılması gereken telefon kasasını tırnağıyla açmaya çalışıyor.
2- LG Q7+ bataryası BI-T39 olması gerekirken adam bana LG K7 yazılı bir poşetin içerisindeki 2350 veya 2450 mhz olan bir batarya gösteriyor ve 200 tl diyor. İnternetten baktığımda kargo dahil en fazla 100 TL gözüküyor. Ben adama diyorum abi bu LG Q7+ değil LG K7 başka bir telefon diyorum adam tamam git başka yerden al diyor. O adamın dükkanından çıktığıma değil başka bişey yapmadığıma şükretmesi gerekiyor. Her insan sabırlı değildir tek başıma gitmiştim adam ya kazıklamaya çalıştı ya da gerçekten bilmiyor. Kısacası demek istediğim şu:
Arkadaşlar herkes sevdiği ve becerebildiği işi yapsın. Böyle şahıslar piyasada olmasın. Valla sinirim bozuldu ya .d Bilmediğiniz ve sevmediğiniz işi sadece para kazanmak için yaparsanız çok küfür yersiniz ayrıyetten bereketide kalmaz. En iyisi kendi sevdiğiniz işi yapın dostlar :)

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye'de ben kanal tedavisi yapamam ama uyarsa indirimli dolgu yapayım diyen dişçi var. :)
Hocam benim gittiğim yer bir apartman gibi yerde kurmuş isim veirrsem reklam olabilir. Ama adam çok iyi yapıyor eski cerrah. Bana implant yapıyor haftaya dişlerin protezini çıkarıp normal dişin başını takıcak inşallah bişey olmazsa. Hep sabah 7 gibi gidiyorum saat 7de bile en az 2 kişi bekliyor. Öğlen falan gidersen epey sıra beklersin öyle bir adam :)

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar az önce bi telefoncuya girdim bursada kent meydanında bilinmeyen bir yer değil yani herkesin dolu dolu gezdiği yerdir. İşte dişçiden gelmiştim saat 08.30 idi sadece 1 telefoncu açıktı gireyim dedim baktım adam yanlış ustaya benziyor selam verdim abi buraya sen mi bakıyorsun. Evet dedi LG Q7+ için batarya lazım abi takabilir misin dedim varsa takarız dedi.
2- LG Q7+ bataryası BI-T39 olması gerekirken adam bana LG K7 yazılı bir poşetin içerisindeki 2350 veya 2450 mhz olan bir batarya gösteriyor ve 200 TL diyor. İnternetten baktığımda kargo dahil en fazla 100 TL gözüküyor. Ben adama diyorum abi bu LG Q7+ değil LG K7 başka bir telefon diyorum adam tamam git başka yerden al diyor. O adamın dükkanından çıktığıma değil başka bişey yapmadığıma şükretmesi gerekiyor. Her insan sabırlı değildir tek başıma gitmiştim adam ya kazıklamaya çalıştı ya da gerçekten bilmiyor. Kısacası demek istediğim şu:
Arkadaşlar herkes sevdiği ve becerebildiği işi yapsın. Böyle şahıslar piyasada olmasın. Valla sinirim bozuldu ya .d Bilmediğiniz ve sevmediğiniz işi sadece para kazanmak için yaparsanız çok küfür yersiniz ayrıyetten bereketide kalmaz. En iyisi kendi sevdiğiniz işi yapın dostlar :)
Hangi mağaza olduğunu belirtirmisin oraya gitmeyelim

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
2- LG Q7+ bataryası BI-T39 olması gerekirken adam bana LG K7 yazılı bir poşetin içerisindeki 2350 veya 2450 mhz olan bir batarya gösteriyor ve 200 TL diyor. İnternetten baktığımda kargo dahil en fazla 100 TL gözüküyor. Ben adama diyorum abi bu LG Q7+ değil LG K7 başka bir telefon diyorum adam tamam git başka yerden al diyor. O adamın dükkanından çıktığıma değil başka bişey yapmadığıma şükretmesi gerekiyor. Her insan sabırlı değildir tek başıma gitmiştim adam ya kazıklamaya çalıştı ya da gerçekten bilmiyor. Kısacası demek istediğim şu:
Böyle insanları hiç sevmem.Dostum internetten batarya alıp kendin takabilirsin cidden çok kolay.

Mert

80+ Silver
Türkiyede işini hakkıyla yapan usta bulmak zor. Yetkili servise verdiğim telefonun çerçevesi berbat olmuştu, onlar dahi tam yetkin değil.

Hydrogenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berker Yıldız
Zamanında telefonu ekran değişimi icin götürmüştüm çakma ekran takmıştı bide çalışan kamerasını bozmuştu bunların %90'ı böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,379
Üyeler
168,776
Son üye
nert2221
Top Bottom