Teşekkür ederim,yani tarayıcı üzerinden girsemde kullanabiliyor yani,sevindim bunaEğer youtube.com linki ile giriyorsa sınırsız paketini kullanacaktır. Ben yurtta kalırken bilgisayara bağlayıp bilgisayardan izliyordum.
Dediğim gibi. Youtube.com ile girdiğinde internetinden yemez. Ama çıkan reklamlar ekstra internetini tüketebilir bunu da göz önünde bulundur. Ayrıca bilgisayardan falan videoları indirmeye kalkarsan google sunucularından indireceği için farklı bir link kullanacak ve bu da internetini götürecektir dikkat et.Teşekkür ederim,yani tarayıcı üzerinden girsemde kullanabiliyor yani,sevindim buna
Nasıl ya?Eğer youtube.com linki ile giriyorsa sınırsız paketini kullanacaktır. Ben yurtta kalırken bilgisayara bağlayıp bilgisayardan izliyordum.
Paket youtube.com linkine göre internet harcıyor dostum. Sen kimseyle paylaşma diye o şekilde demişlerdir. Ben 2-3 arkadaşıma daha paylaşıyordum. Herkes ayrı video izleyip takılıyordu.Nasıl ya?
Bana olmuyor öyle, mobil uygulamadan kullanım yapmanız lazım demişlerdi.
Peki Twitch tarafında da aynısı geçerli mi?Paket youtube.com linkine göre internet harcıyor dostum. Sen kimseyle paylaşma diye o şekilde demişlerdir. Ben 2-3 arkadaşıma daha paylaşıyordum. Herkes ayrı video izleyip takılıyordu.
Twitch izlemediğim için denemedim. Ama yine aynı sistem olacaktır tahminimce. Önce de dediğim gibi. Linke göre paket kullanılıyor. Kendin deneyebilirsin istersen.Peki Twitch tarafında da aynısı geçerli mi?
Vay be, Vodafone yaktım seni koçum.
Yahu ben 1 aydır telefonun ekranını yansıtıp öyle VCT izliyordum ve pikselleşme oluyordu.Twitch izlemediğim için denemedim. Ama yine aynı sistem olacaktır tahminimce. Kendin deneyebilirsin istersen.
Çarktan falan internet gelirse dedneyebilirsin. Kendi gözlerinle gör. Benim şu an odamda çekmediği için bilgisayarımdan twitch deneyemiyorum. Tvde de internet yok. Yoksa dener söylerdim.Yahu ben 1 aydır telefonun ekranını yansıtıp öyle VCT izliyordum ve pikselleşme oluyordu.
Eğer Twitch'te aynı sistem çalışırsa gerçekten çok iyi olur.