Nissan qhashai 2018 model o teyp USB var bide galiba aux varHocam Screen sharing diyorsanız ekranın desteklidiği girişi söylemen lazım. Eğer dediğin sadece müzik dinlemekse AUX kablosu zaten her yerde bulunuyor.
Hocam normal telefon şarj ettiğim kabloyu denedim desteklemiyor diyorAndroid Auto ise arabanın orijinalinde varsa konsoldaki USB girişine eğer orijinal değil sonradan taktırma ise ekranın üzerindeki USB portlarına şarj kablosu takarak görüntü alabilirsiniz sanırım.
Hocam normal telefon şarj ettiğim kabloyu denedim desteklemiyor diyor bi de aux girişi var araba nissan qhashai 2018 modelTeyp USB üzerinden mi alıyor nasıl bir bağlantısı var? Eğer USB ile alıyorsa telefonunda o destek olması lazım. O da genellikle üst seviye cihazlarda var.
Nissan qhashai 2018 model o teyp USB var bide galiba aux var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam normal telefon şarj ettiğim kabloyu denedim desteklemiyor diyor
Hocam normal telefon şarj ettiğim kabloyu denedim desteklemiyor diyor bi de aux girişi var araba nissan qhashai 2018 model
Bluetooth ile bağlayıp Android Autoyu açmanız lazım hem telefonda hem arabada.
Bluetooth ile bağlayıp Android Autoyu açmanız lazım hem telefonda hem arabada.
Sadece Google ile Facebook varhocam bu ekran var bende
Hocam bu ekran var destekliyor bencePeki teyp görüntüyü destekliyor mu ?
Bu ekranın sadece harita ve müzik uygulamalarını destekleyeceğini sanıyorum. Bağlantı için videoda Bluetooth söyleniyor. Hiç denediniz mi ?hocam bu ekran var bende
Sadece Google ile Facebook var
Hocam bu ekran var destekliyor bence