Neler Yeni

Android Telefonum Çok Isınıyor

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Arkadaşlar telefonumun son zamanlarda çok fazla ısınmaya başladığını hissettim. Havadan mıdır bilemiyorum ama yüksek ihtimal ondan kaynaklı çünkü bu sıcaklar gelmeden önce bu sorun yoktu. Yine de tavsiyeleriniz neler , neden bu kadar ısınıyor bu telefon ?
Marka : Samsung Galaxy Note 5 ( S8+ Rootlu )

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
uzun süredir kullanıyorsanız bataryasının ömrü bitmiştir eski note 4 telefonumda çok ısınıyordu ben havadan kaynaklanacağını sanmam yeni telefon aldım şuan oda baya havasız ve sıcak ama telefon soğuk bildiğin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emre
Arkadaşlar telefonumun son zamanlarda çok fazla ısınmaya başladığını hissettim. Havadan mıdır bilemiyorum ama yüksek ihtimal ondan kaynaklı çünkü bu sıcaklar gelmeden önce bu sorun yoktu. Yine de tavsiyeleriniz neler , neden bu kadar ısınıyor bu telefon ?
Marka : Samsung Galaxy Note 5 ( S8+ Rootlu )
şarj durumu nasıl eskisi gibi mi yoksa bi düşme var mı? (düşme varsa bataryadandır)

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şarj durumu nasıl eskisi gibi mi yoksa bi düşme var mı?
Eskisi gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzun süredir kullanıyorsanız bataryasının ömrü bitmiştir eski note 4 telefonumda çok ısınıyordu ben havadan kaynaklanacağını sanmam yeni telefon aldım şuan oda baya havasız ve sıcak ama telefon soğuk bildiğin :D
Evet çok uzun süreler kullanıyorum fakat öyle oyun delisi falan değilim en son geçen hafta oyun oynadım hatta. Özellikle forumda daha çok ısınıyor onu farkettim.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
valla aklıma bir tek batarya gelmişti ama şarj durumu aynıysa batarya kaynaklı olduğunu sanmam benden bu kadar çözümü bulursun umarım
Ne oyun oynarken ne de normal kullanımda şarj normal ama forumda sanki saatin saniyesi gibi şarj hızlı bitiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emre
Ne oyun oynarken ne de normal kullanımda şarj normal ama forumda sanki saatin saniyesi gibi şarj hızlı bitiyor.
o zaman batarya sıkıntısı olabilir benim telefonumdada olmuştu(iphone) şarj baya az gidiyor sonrasında birden düşüyor yani %60-70'e kadar gayet iyi sonrasında birden%30-40 lara düşüyor ilk önemsememiştim sonra bu durum %60'tan%20 ye falan düşmeye başladı +ısınma gitgide fazlalaştı batarya değiştirdim eski haline döndü ama tavsiyem bataryayı yetkili servisten değiştirmen yada çok güvendiğin birinden ben alt tarafı batarya ne kadar kötü olabilir diye düşündüm ve ucuza kaçtım telefon 1 ay düzeldi sonra gene patladı yetkili servise fazla para verip değiştirdim ve hala kullanıyorum
not:değiştireli 1 yıl oldu eskisi kadar olmasada bataryanın gene %70'ten %50 lere kadar düştüğünü hissetmeye başlıyorum tahminimce fabrikadaan çıktığı bataryanın süresi dolunca telefonunda yavaş yavaş süresi doluyor ama telefonu değiştirmiceksen bataryayı değiştirmeni öneririm özellikle ısınma arka batarya tarafında oluyorsa android olduğundan bakabilirsin batarya ısınıyorsa %80 batarya kaynaklıdır

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
o zaman batarya sıkıntısı olabilir benim telefonumdada olmuştu(iphone) şarj baya az gidiyor sonrasında birden düşüyor yani %60-70'e kadar gayet iyi sonrasında birden%30-40 lara düşüyor ilk önemsememiştim sonra bu durum %60'tan%20 ye falan düşmeye başladı +ısınma gitgide fazlalaştı batarya değiştirdim eski haline döndü ama tavsiyem bataryayı yetkili servisten değiştirmen yada çok güvendiğin birinden ben alt tarafı batarya ne kadar kötü olabilir diye düşündüm ve ucuza kaçtım telefon 1 ay düzeldi sonra gene patladı yetkili servise fazla para verip değiştirdim ve hala kullanıyorum
not:değiştireli 1 yıl oldu eskisi kadar olmasada bataryanın gene %70'ten %50 lere kadar düştüğünü hissetmeye başlıyorum tahminimce fabrikadaan çıktığı bataryanın süresi dolunca telefonunda yavaş yavaş süresi doluyor ama telefonu değiştirmiceksen bataryayı değiştirmeni öneririm özellikle ısınma arka batarya tarafında oluyorsa android olduğundan bakabilirsin batarya ısınıyorsa %80 batarya kaynaklıdır
Zaten bu telefonların arkası açılmıyor. Bakalım hayırlısı. Belki Note 8 veya 10 alabilirim ama 2 yıldır benim herşeyim bu telefon vazgeçemiyorum. Bir kere yere düştü ekran komple kırıldı , note 8 almak yerine 600 tl verip yaptırdım yetkili servise. Bakalım ne zaman yollarımız ayrılacak...

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emre
Zaten bu telefonların arkası açılmıyor. Bakalım hayırlısı. Belki Note 8 veya 10 alabilirim ama 2 yıldır benim herşeyim bu telefon vazgeçemiyorum. Bir kere yere düştü ekran komple kırıldı , note 8 almak yerine 600 TL verip yaptırdım yetkili servise. Bakalım ne zaman yollarımız ayrılacak...
bataryayıda değiştirirsen en az 1 yıl daha SORUNSUZ(ısınmadan vs) kullanırsın gibime geliyor bu telefonla devam etmek istiyorsan en kötü bataryadan kaynaklı olmasa bile sorun batarya değişmiş fena mı :) kolay gelsin sorunu net bilen biri çıkar umarım

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Batarya bitmiş bro ondan kaynaklı olabilir.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Zaten bu telefonların arkası açılmıyor. Bakalım hayırlısı. Belki Note 8 veya 10 alabilirim ama 2 yıldır benim herşeyim bu telefon vazgeçemiyorum. Bir kere yere düştü ekran komple kırıldı , note 8 almak yerine 600 TL verip yaptırdım yetkili servise. Bakalım ne zaman yollarımız ayrılacak...
bence note 8 ve note 10 fiyatını hak etmiyor tabi siz bilirsiniz performansları çok sağlamdır note serisinin hatta en sağlam seride diyebiliriz ama bence xiaomi veya a serisi samsung da düşünebilirsiniz

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Hocam ben yeni telefon aldım oppo a9 2020 şubat ayında almıştım ısınmamıştı hiç şuan oyunlara falan girince baya bir ısınıyo havalar ısındırabiliyor +10 derece falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence note 8 ve note 10 fiyatını hak etmiyor tabi siz bilirsiniz performansları çok sağlamdır note serisinin hatta en sağlam seride diyebiliriz ama bence xiaomi veya a serisi samsung da düşünebilirsiniz
A serisi samsung pişmanlıktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hamza ÇALIŞ
Instagram
https://www.instagram.com/hamza_calis58/
Steam
https://steamcommunity.com/id/
Twitter
HamzaAL27046206
Facebook
hamza.calis.5621
Bunun nedeni havaların sıcaklığından değil. Eğer telefonun parçalarında aşınma ve ya arıza varsa ondan kaynaklıdır. Ama %70 itibariyle bataryanda sıkıntı vardır. Eğer sıkıntı halan devam ediyorsa bir servise göndermeni şiddetle tavsiye ederim.

Top Bottom