Neler Yeni

Yardım Telefonum kasıyor çözüm var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Görkem
Telefonum Xiaomi Redmi Note 10 telefon guncellemeleri yaptıktan sonra kasmaya basladı şuan miu 14 android 12 bu kasmayı durdurmanın çözümü var mı eskiden hiç bir oyunda kasmıyordu full grafiklerde sürüm düşürmeyi denedim youtubede nasıl yapıyorlarsa aynısını yaptım hata veriyor yardım edebilecek haşmetli var mı ?

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
sürüm düşürürken nasıl bir hatayla karşılaştın

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Görkem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürüm düşürürken nasıl bir hatayla karşılaştın
Dosya dogrulanamıyor muydu öyle birseydi herşeyi tami tamına yaptım aynı sürümü indirdim 14 ü sonra 12.5 indirdim ilk 14 ü seçtim sonra dosyalara girip 14 ün isminden bir kactanesini sildim 12 nin ismini 14 ün eski ismini yaptım sonra güncelle dedim hata verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

@cagari

Bilen yok mu ?

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Pixel rom geçin en iyisi.d

Telefonum Xiaomi Redmi Note 10 telefon guncellemeleri yaptıktan sonra kasmaya basladı şuan miu 14 android 12 bu kasmayı durdurmanın çözümü var mı eskiden hiç bir oyunda kasmıyordu full grafiklerde sürüm düşürmeyi denedim youtubede nasıl yapıyorlarsa aynısını yaptım hata veriyor yardım edebilecek haşmetli var mı ?
O yaptığın yöntem sanırım fixlenmis fastboot ile rom atman gerek PC varsa + bootloaderin açık olmasi gerek ve işlem yaparken kapatmaman gerek yoksa ücret ile duzeltebilirsin cihazı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Görkem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O yaptığın yöntem sanırım fixlenmis fastboot ile rom atman gerek PC varsa + bootloaderin açık olmasi gerek ve işlem yaparken kapatmaman gerek yoksa ücret ile duzeltebilirsin cihazı
Pc yok napicam cihaz oyunda çok kasıyor ya bazen tiktoka girince bile donuyor lütfen yardım edin ya oyunun içine ediyor wild rift (LoL) oynuyorum

Pc yok napicam cihaz oyunda çok kasıyor ya bazen tiktoka girince bile donuyor lütfen yardım edin ya oyunun içine ediyor wild rift (LoL) oynuyorum
Flash bellek varsa bide otg kablo o şekilde'de yapabilirsin ama önce twrp yüklemen gerek YouTube'de nasıl yapıldığı vs var fakat riskli bir işlem telefondan yapmak PC en Garanti yöntem.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Bu arada bu adımları yaparsan Garanti dışı kalır cihazın ona göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Görkem
Bu arada bu adımları yaparsan Garanti dışı kalır cihazın ona göre
Garanti bitti zaten 😃

Flash bellek varsa bide otg kablo o şekilde'de yapabilirsin ama önce twrp yüklemen gerek YouTube'de nasıl yapıldığı vs var fakat riskli bir işlem telefondan yapmak PC en Garanti yöntem.
Kanka izledim ama pek anlamadım ben sadece eski sürüme düşürmek istiyorum çözüm yok mu root ile uğraşmak istemiyorum yok izin vermiş vesayre napiyim onu

Top Bottom