Neler Yeni

Telefonum Sadece orjinal şarj kabul ediyor

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Bir kaç ay önce orjinalinden daha uzun olduğu için çakma kablo ile telefonumu şarj ediyordum. Fakat birgün şarj alıyordu fakat ne şarjı düşüyordu nede yükseliyordu. Orjinalini taktigimda sorun düzeldi ve sorunun kablo da olduğunu karar verdim. Fakat 1 2 gün önce başka bir çakma kabloda denedim yine aynı sorun oldu. Ve bugün de orjinal kablo ile denedim pcye bağladım yine aynı sorun oldu. Sorunu nedir? (Sanki kraliyet ailesinden orijinalden başkasını kabul etmiyor.) Sorun bataryada galiba fakat öyle olsaydı orjinali de kabul etmemesi lazımdı. Çok değişik anlayamadım gitti.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir kaç ay önce orjinalinden daha uzun olduğu için çakma kablo ile telefonumu şarj ediyordum. Fakat birgün şarj alıyordu fakat ne şarjı düşüyordu nede yükseliyordu. Orjinalini taktigimda sorun düzeldi ve sorunun kablo da olduğunu karar verdim. Fakat 1 2 gün önce başka bir çakma kabloda denedim yine aynı sorun oldu. Ve bugün de orjinal kablo ile denedim pcye bağladım yine aynı sorun oldu. Sorunu nedir? (Sanki kraliyet ailesinden pe****k orijinalden başkasını kabul etmiyor.) Sorun bataryada galiba fakat öyle olsaydı orjinali de kabul etmemesi lazımdı. Çok değişik anlayamadım gitti.
Olabiliyor.Bu arada tel modeli nedir?

sws9912

80+ Silver
Adamlar işini biliyor demek ki çakma fiş almasın millet diye bi zeki marka xiaomi herhalde

Canbazx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Berkay
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım-otomobiller
ba
Bir kaç ay önce orjinalinden daha uzun olduğu için çakma kablo ile telefonumu şarj ediyordum. Fakat birgün şarj alıyordu fakat ne şarjı düşüyordu nede yükseliyordu. Orjinalini taktigimda sorun düzeldi ve sorunun kablo da olduğunu karar verdim. Fakat 1 2 gün önce başka bir çakma kabloda denedim yine aynı sorun oldu. Ve bugün de orjinal kablo ile denedim pcye bağladım yine aynı sorun oldu. Sorunu nedir? (Sanki kraliyet ailesinden orijinalden başkasını kabul etmiyor.) Sorun bataryada galiba fakat öyle olsaydı orjinali de kabul etmemesi lazımdı. Çok değişik anlayamadım gitti.
bataryaya reset atmak bu sorunun çözümü olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,267
Üyeler
163,457
Son üye
dark pharaoh
Top Bottom