OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Ama wifi genişleticideki internete bağlanıyor lütfen yardım
Ping den atıyor olabilir. Bizim evde bi ara tüm cihazlarda oluyordu.Ama wifi genişleticideki internete bağlanıyor lütfen yardım
hocam kimse bağlı değil pingle alakası yokPing den atıyor olabilir. Bizim evde bi ara tüm cihazlarda oluyordu.
Benim yaşadığım yerde yazları intenet ağır oluyor. Altyapı kaldırmama olayı olabilirmi.hocam kimse bağlı değil pingle alakası yok
hocam yaklaşık 3 gün önce oldu internet bağlantısı yok dedi öncedende 1 kere olmuştu ama çıkıp girince düzelmişti modemden gelen ağa değilde xiaominin genişleticisi var o salon tarafında çekiyor salonda bağlanıyor xiaomiyeBenim yaşadığım yerde yazları intenet ağır oluyor. Altyapı kaldırmama olayı olabilirmi.
O router lar yavaşlatma yapıyor. Aynı olayı dışarda bir yerde yaşamıştım. Bi modem giriyordu bi router.hocam yaklaşık 3 gün önce oldu internet bağlantısı yok dedi öncedende 1 kere olmuştu ama çıkıp girince düzelmişti modemden gelen ağa değilde xiaominin genişleticisi var o salon tarafında çekiyor salonda bağlanıyor xiaomiye
Bazen bizede oluyordu. Modem aç kapa yap gelmezse biraz daha bekle geliyor bizde.O router lar yavaşlatma yapıyor. Aynı olayı dışarda bir yerde yaşamıştım. Bi modem giriyordu bi router.
Bu uygulama ile ağa kim bağlı baksana
Fing - Network Tools - Google Play'de Uygulamalar
Wi-Fi'de kimin olduÄunu bulun. Davetsiz misafirleri ve açıkları tespit ederplay.google.com