Neler Yeni

Telefonumun bataryasını taktığımda ses geliyor, çalışmıyor.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Merhaba,
Dışarıdaydım bir anda sağanak yağmur yağmaya başladı, bayağı bir ıslandım eve gelene kadar.. Eve geldiğim zaman telefonun ekranı siyah, yanları da hafif beyazdı ve sürekli titriyordu ekran. Sonra kapandı telefon ve tuşuna basınca açılmadı, bataryayı çıkardım, sildim her tarafını sonra bataryayı tekrar taktım fakat sürekli çat çat diye devam eden hafif patlama sesi geliyordu. Bir kere daha çıkarttım 10-15 dakika peçete de durdu, sildim. Tekrar taktım ve yine o patlama sesi gelmeye başladı, sürekli çat çat diye ses geliyor telefondan bataryayı takınca. Bir daha takınca artık batarya patlar diye endişeliyim. Sizce ne yapmam gerek?

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Kısa devre yapıyor.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kısa devre yapıyor.
Görünürde su yok, içine mi girdi acaba su, herhangi bir su geçirmezlik özelliği yok telefonda. Pirince koycaz gibi işin sonunda :)

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Kısa devre yapmış olabilir hiç uğraşma direk servise götür.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Kısa devre yapmış olabilir hiç uğraşma direk servise götür.
Hocam telefonu alalı bayağı oluyor lenovo markası, giriş segment bir telefon. Servise götürsem telefonun ücreti kadar ücret isterler. Evde deneyebileceğim bir yöntem yok mu?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Hocam telefonu alalı bayağı oluyor lenovo markası, giriş segment bir telefon. Servise götürsem telefonun ücreti kadar ücret isterler. Evde deneyebileceğim bir yöntem yok mu?
Evde denemek istiyorsan youtube dan falan araştır veya google'dan. Ücret dersen değişir ama bence sadece tamir varsa 70 tl en az parça değişimi varsa 500 anlattığına göre kısa devre var araştırıp kendinde sorunu çözebilirsin.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Evde denemek istiyorsan youtube dan falan araştır veya google'dan. Ücret dersen değişir ama bence sadece tamir varsa 70 TL en az parça değişimi varsa 500 anlattığına göre kısa devre var araştırıp kendinde sorunu çözebilirsin.
Hocam merhaba, aradan 1-2 saat geçti şimdi tekrar deneyeyim dedim, bu sefer cız sesi gelmedi ve şarja taktım. Kısa devrede yapmadı şarj oluyor şuan. Bir sıkıntı olur mu sizce batarya açısından, patlama tehlikesi var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,357
Üyeler
161,037
Son üye
serkan saygın
Top Bottom