Neler Yeni

Telefonun arka kamerasında siyah bir görüntü var.

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
Telefonum Xiaomi note 6 pro 3gb modeli telefonumun arka kamerasını açtığımda siyah bir görüntüyle karşılaşıyorum ama donanım testlerine girdiğimde arka kameranın çalıştığını görmekteyim.
Telefonu Bugün 1 kere fabrika ayarlarına, 1 kere hard reset, 1 kere de orjinal romunu tekrar attım bunları yaptığım halde görüntüm hala siyah hiç bir şey değişmedi sizden de ricam yardımcı olmanız.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

şahin doğan

80+ Platinum
google kamera gibi bir uygulama indirip bakabilir misin çalışıyor mu diye

Tre-x

80+ Silver
Telefonum Xiaomi note 6 pro 3gb modeli telefonumun arka kamerasını açtığımda siyah bir görüntüyle karşılaşıyorum ama donanım testlerine girdiğimde arka kameranın çalıştığını görmekteyim.
Telefonu Bugün 1 kere fabrika ayarlarına, 1 kere hard reset, 1 kere de orjinal romunu tekrar attım bunları yaptığım halde görüntüm hala siyah hiç bir şey değişmedi sizden de ricam yardımcı olmanız.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
kamera darbe aldı mı ya da yere düştü mü ?

Kamera ayarlarında samsungda kamera resetleme vardı. Uygulamalardan onu bulun. Orda da düzelmiyorsa kablosu kopmuştur ya da kamera bozulmuştur. Benim samsunga su girdikten sonra çalışmıyor ön kamera mesela.

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kamera da bir darbe yok yere düştü kaç kere ama hiç böyle sorun olmamıştı bir sorun olsa donanım testlerinde kameram hiç çalışmazdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

google kamera gibi bir uygulama indirip bakabilir misin çalışıyor mu diye
bir şey değişmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kamera ayarlarında samsungda kamera resetleme vardı. Uygulamalardan onu bulun. Orda da düzelmiyorsa kablosu kopmuştur ya da kamera bozulmuştur. Benim samsunga su girdikten sonra çalışmıyor ön kamera mesela.

telefonu sıfırladığım için kayıtlı bir ayarda yok.

şahin doğan

80+ Platinum

şahin doğan

80+ Platinum

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Farklı yazılımla deneyin

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
donanım testi dediğiniz şey ne hocam ? çalışıyor derken de açılıp görüntü veriyor mu ?
android telefonlarda olan donanım testi var ya hocam çekirdek sürümünün üstüne 4 kere basınca açılan

şahin doğan

80+ Platinum

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom