Neler Yeni

Telefonun ekranına kırılmaz cam mı yaptırmalıyım yoksa flim mi yaptırmalıyım

Yılmaz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yılmaz
Telefonun ekranına kırılmaz cam mı yaptırmalıyım yoksa flim mi yaptırmalıyım

buff

80+
Kırılmaz yaptır kırılmasın.

homa_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kaan üstün
kırılmaz cam daha emniyetli olur

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Deniz Bey
Şahsen Xiaomi 12T kullanıyorum ekranda hiç bir koruma yok, ilk aldığımda kendinde vardı bi süre kullandım sonra çıkardım, böyle daha rahat ve daha iyi görüntü oluyor:)

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
XXXX
Şahsen Xiaomi 12T kullanıyorum ekranda hiç bir koruma yok, ilk aldığımda kendinde vardı bi süre kullandım sonra çıkardım, böyle daha rahat ve daha iyi görüntü oluyor:)
katrılıyorum ama ekranı çizilmeye başlıyor bi süre sonra bide okul okuyasan sınıftakı ayılardan

homa_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kaan üstün
Şahsen Xiaomi 12T kullanıyorum ekranda hiç bir koruma yok, ilk aldığımda kendinde vardı bi süre kullandım sonra çıkardım, böyle daha rahat ve daha iyi görüntü oluyor
telefonu düşürene dek aynen bu fikirdeydim korumasız kunlanıyordum daha temiz görüntü veriyor ama evet 😁

emirw.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emir
Dostum film kaplat, kirilmaz cam daha cok korur olayina pek katilmiyorum. Bir ara hamama gittim o zaman iphone 6s vardi ben de donemin en iyi telefonuydu. Neyse hamamda da dolabin ust kismima yapmislar rafı 2 metre vardir. Çıkarken uzaniyim derken paat. Kirilmaz cam tertemiz ekran 2 ye ayrilmiş. Demem o ki cizikler icin film yeterli

Top Bottom