katrılıyorum ama ekranı çizilmeye başlıyor bi süre sonra bide okul okuyasan sınıftakı ayılardanŞahsen Xiaomi 12T kullanıyorum ekranda hiç bir koruma yok, ilk aldığımda kendinde vardı bi süre kullandım sonra çıkardım, böyle daha rahat ve daha iyi görüntü oluyor
Şahsen Xiaomi 12T kullanıyorum ekranda hiç bir koruma yok, ilk aldığımda kendinde vardı bi süre kullandım sonra çıkardım, böyle daha rahat ve daha iyi görüntü oluyor
telefonu düşürene dek aynen bu fikirdeydim korumasız kunlanıyordum daha temiz görüntü veriyor ama evetŞahsen Xiaomi 12T kullanıyorum ekranda hiç bir koruma yok, ilk aldığımda kendinde vardı bi süre kullandım sonra çıkardım, böyle daha rahat ve daha iyi görüntü oluyor
Okul okuyorum telefonda tecno camon 30katrılıyorum ama ekranı çizilmeye başlıyor bi süre sonra bide okul okuyasan sınıftakı ayılardan
taktır okul kutusunda ve sınıfın eğer 47 kromozonluysa hep çizliyorOkul okuyorum telefonda tecno camon 30
Kırılmaz cam mı taktırayımtaktır okul kutusunda ve sınıfın eğer 47 kromozonluysa hep çizliyor
cam taktır film çok kötü oluyorKırılmaz cam mı taktırayım