100 olunca çıkart işteArkadaşlar oppo reno 4 pro telefonumu daha yeni aldım fakat ilk şarjda uzun süre tutmalımıyım kararsızım
hocam çok garip bir soru yeni nesil telefon isterseniz şarjda 10 gün dursun bişey olmazArkadaşlar oppo reno 4 pro telefonumu daha yeni aldım fakat ilk şarjda uzun süre tutmalımıyım kararsızım
Telefonlarda batarya da böyle sorunlar yok artık ama çok sağlıklı olsun dersen her zaman 85'e kadar doldur 25'e gelince tekrar şarja tak.Arkadaşlar oppo reno 4 pro telefonumu daha yeni aldım fakat ilk şarjda uzun süre tutmalımıyım kararsızım
şarjda iken telefonu kullanmaya devam etmek bataryaya zarar verir mi ?Telefonlarda batarya da böyle sorunlar yok artık ama çok sağlıklı olsun dersen her zaman 85'e kadar doldur 25'e gelince tekrar şarja tak.
Telefon ilk alındığında kutusundan çıkan yani geldiğindeki ilk şarjını bitirip sonra takmak daha mantıklıdıArkadaşlar oppo reno 4 pro telefonumu daha yeni aldım fakat ilk şarjda uzun süre tutmalımıyım kararsızım
Verir ama dediğim gibi şarj konusunu dert etme akşam koy sabah al gene de bir şey olmaz yeni telefonlarda böyle şeyler pek öenmli değil.şarjda iken telefonu kullanmaya devam etmek bataryaya zarar verir mi ?
Telefonu çok ısındırır ise doğal olarak evet.şarjda iken telefonu kullanmaya devam etmek bataryaya zarar verir mi ?
bence olmaz çünkü sen oynamasan bile bazı uygulamalar açık kalıyo yine aynı şey oluyoşarjda iken telefonu kullanmaya devam etmek bataryaya zarar verir mi ?