Neler Yeni

Telegram panel linkinden RAT yemiş olabilir miyimdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Görkem
Arkadaşlar Telegram'da bir linke tıkladım ve bir mouse imleci çıktı panel linkiymis daha sonra hemen telefonu kapattım ve virüs uygulamarina tarattım bir şey bulmadı herhangi bir şey telefona inmedi ve tıklamadim bir mouse imleci gözüktü sadece oynadı ve telefonu kapattım hemen RAT yemis miyimdir.

Zepett8

80+ Bronze
Arkadaşlar Telegram'da bir linke tıkladım ve bir mouse imleci çıktı panel linkiymis daha sonra hemen telefonu kapattım ve virüs uygulamarina tarattım bir şey bulmadı herhangi bir şey telefona inmedi ve tıklamadim bir mouse imleci gözüktü sadece oynadı ve telefonu kapattım hemen RAT yemis miyimdir.
Kaspersky’a tarat telefonu. Sorun çıkarsa formatla.

Zepett8

80+ Bronze
Çıkmadı kanka avastada tarattım kasperskyda tam tarama yaptım çıkmadı bir şey varmıdır?
Yoktur yüksek ihtimalle. Bir dosya inmediyse indiysede açmadığın sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.

kaizor.ix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İklim
Hocam adamlar panel yapacakta panele girenlerin bilgilerini almayackmı virüsü boşver kişisel bilgilerin önemli bir fotoyu ve ya gif i açmakla bile bilgilerin ya Allah diyerek gider bir sitenin fotoğrafın veya her türlü şeyin açılması için gereken dosyalar ön belleğe aktarılır ve çalışır önbellektekiler ise kaydedilir yani kısacası eğer açtığın şey virüslüyse (%75) bilgilerin buradayım gelin beni götürün diyordur. yapabildiğin kadar tarama yap dosyalara bak anormal bir şey görürsen sil ama bu işin tek yolu formattır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,637
Üyeler
172,705
Son üye
Mehmet271
Top Bottom