Neler Yeni

Televizyon almayı düşünüyorum, lütfen yardımcı olun.

Sizce hangi modeli almalıyım?

• Philips 55PUS7504

Oylar: 0 0.0%
  • Samsung 55Q60R

Oylar: 4 80.0%
  • Philips 55PUS7304

• LG 49SM8600PLA

Oylar: 1 20.0%
  • Diğer

• Oy kullanan toplam üye
    5
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salihcan
Yaklaşık 5000-6000 TL bütçem var ve yeni bir televizyon almayı düşünüyorum. Aklımda belli modeller var ve hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Televizyonda genelde Netflix, Yotuube gibi platformlar kullanıyorum. Çoğunlukla dizi ve film izliyorum. Herhangi bir oyun oynamıyorum. Alttaki modellerden başka önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.
Philips 55PUS7504
Artıları: Dolby Vision, Dolby Atmos, Dolby Audio, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS ve DTS HD teknolojilerini destekliyor. 2.1 25W hoparlör sistemi içeriyor. Android TV kullanıyor. 12.5 W subwoofer içeriyor. Ambilight teknolojisi var. A+ enerji tüketim sınıfı.
Eksileri: Fiyatı diğer modellere göre çok pahalı ve yenileme hızı 50 Hz.
Samsung 55Q60R
Artıları: DCI-P3 100% destekliyor ve QLED panel kullanıyor. Dolby Digital ve Dolby Digital Plus teknolojilerini destekliyor. 100Hz tazeleme hızı var.
Eksileri: Dolby Vision, Dolby Atmos, Dolby Audio, DTS ve DTS HD gibi teknolojileri desteklemiyor. Tizen işletim sistemi kullanıyor.
Philips 55PUS7304
Artıları: Dolby Vision, Dolby Atmos, Dolby Digital ve Dolby Digital Plus teknolojilerini destekliyor. Android TV kullanıyor. Ambilight teknolojisi var. A+ enerji tüketim sınıfı. En düşük fiyatlı model.
Eksileri: Dolby Audio, DTS ve DTS HD gibi teknolojileri desteklemiyor. 50Hz panel kullanıyor.
LG 49SM8600PLA
Artıları: 4K Cinema HDR, Advanced HDR by Technicolor, Dolby Vision, HDR Effect, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS teknolojilerini destekliyor. 100Hz tazeleme hızı var.
Eksileri: 49 inç ve WebOS işletim sistemini kullanıyor.

besiktas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Akbaş
Ben LG tavsiye ediyorum. Samsung da düşünülebilir. Zaten paran varsa ve kaliteli televizyon arıyorsan bu iki markaya gitmelisin.

Top Bottom